Şimdi Ara

KSRO yeni skiLLeR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk başverildiyse hemen silinsin burda verilenler youtube tan olduğu için ve benim pc imdede o sitede bi sorun olduğu için açamıorum...
    buz nukesi güzel miş vede bow knock olayı
    http://www.whudu.com/viewvideo/523/ksro___Legend_VI_new_skills_SilkRoad_Online/

• cok verildi once ara sonra yazsan ii olur
  • hemde 1m kere
    quote:

Orjinalden alıntı: 666omen

ilk başverildiyse hemen silinsin burda verilenler youtube tan olduğu için ve benim pc imdede o sitede bi sorun olduğu için açamıorum...
    buz nukesi güzel miş vede bow knock olayı
    http://www.whudu.com/viewvideo/523/ksro___Legend_VI_new_skills_SilkRoad_Online/

• valla bunların cogu verilmedi die biliom ama yanlıs ta bilio olailirm ben cogunu ilk defa goruom ve ilk defa duzenli koymuslar saolasın kardesimm
  • tşklr... piton ve co belirttim kardeşim yukarıda ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666omen -- 17 Mayıs 2007; 21:48:08 >
  • bak arkadas coğunun ilk defa verildiğini sölüyor demekki değişik değişik çekilmiş videolar
  • Demekki forumlara bos zmnlarında bakıolar...
    quote:

bak arkadas coğunun ilk defa verildiğini sölüyor demekki değişik değişik çekilmiş videolar
  • okumanda bi sorun yok değilmi yukarıda o videoların bende acılmadığını belirttim hala forumu ara demeye calısıosun var mı sende bi sorun?
  • Sagol
  • ben gormemıstım cok saol sımdı ızlıyorum
  • ksro denilen nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeMeSiSFeaR

ksro denilen nedir acaba?

kore silkroad
  • iide napabilirim..
    quote:

okumanda bi sorun yok değilmi yukarıda o videoların bende acılmadığını belirttim hala forumu ara demeye calısıosun var mı sende bi sorun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.