dj_efecen kssn söylersen bana sana sableye veririm
ben söylim bana :) ilgileniyosan pm :D
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454
ben söylim bana :) ilgileniyosan pm :D
kore vatandaşlık numarası
işte bana kore vatandaşlık numarası söyliyene vercem sableye çünkü kssn yüzünden bir türlü üye olamadım yada bana nerden kore vatandaşlık no bulacağımı söleyin
quote:
Orijinalden alıntı: pokeci94
işte bana kore vatandaşlık numarası söyliyene vercem sableye çünkü kssn yüzünden bir türlü üye olamadım yada bana nerden kore vatandaşlık no bulacağımı söleyin
ip adrein tutuyor mu?
tutuyor
quote:
tutuyor
88 ile başlıyor
quote:
88 ile başlıyor
Alıntıları Göster
81 ile başlıyorsa tutar
quote:
Orijinalden alıntı: Duygusal Yamyam
81 ile başlıyorsa tutar
Alıntıları Göster
ben üye olamiyacammı şimdi
quote:
ben üye olamiyacammı şimdi
Alıntıları Göster
Uye olursun ama oyunu oynayamassin anladin mi
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRaMuRaT
Uye olursun ama oyunu oynayamassin anladin mi
Alıntıları Göster
ya siz bana bi kore vatandaşlık nosu söyleyin allah rızası için oyun yüklü açılıyo ama kullanıcı adı ile parola istiyo bi üye olamıyom
quote:
ya siz bana bi kore vatandaşlık nosu söyleyin allah rızası için oyun yüklü açılıyo ama kullanıcı adı ile parola istiyo bi üye olamıyom
Alıntıları Göster
hesabın olsada oyuna giremicenki anlamionmu
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pokeci94
Gidip de Kore vatandaşı bile olsan Türkiye sınırları içinden 88 ile başlayan ip adresinle oyuna girmen mümkün değil. Tüm 88 ile başlayan ip adresleri banlanmış,şu an işe yaradığı söylenen tek ip adresi 81...Oyunu açarsın,şifre id falan girersin,ama karşına bir yazı çıkacak "Server full....." vs vs vs vs...Yani sürekli server dolu iletisi alacaksın,boşuna vaktini harcama,git daha değerli işlerle vaktini değerlendir bence.Mesela bir kitap oku...
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo_131
quote:
Gidip de Kore vatandaşı bile olsan Türkiye sınırları içinden 88 ile başlayan ip adresinle oyuna girmen mümkün değil. Tüm 88 ile başlayan ip adresleri banlanmış,şu an işe yaradığı söylenen tek ip adresi 81...Oyunu açarsın,şifre id falan girersin,ama karşına bir yazı çıkacak "Server full....." vs vs vs vs...Yani sürekli server dolu iletisi alacaksın,boşuna vaktini harcama,git daha değerli işlerle vaktini değerlendir bence.Mesela bir kitap oku...
Alıntıları Göster
ip numarası hep aynı değildirki şimdi 88 olur modemi resetler 81 olur
quote:
Orijinalden alıntı: ferrari_16
ip numarası hep aynı değildirki şimdi 88 olur modemi resetler 81 olur
Alıntıları Göster
katılıyom ip no hep değişiyo çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo_131
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Diablo_131
quote:
Gidip de Kore vatandaşı bile olsan Türkiye sınırları içinden 88 ile başlayan ip adresinle oyuna girmen mümkün değil.
Ya sizin okuma yazmanız yok,ya da sadece boş muhalefet uğruna post kasıyorsunuz.Burada 88 ip adresi değişmez veya tüm Türkiye'deki ip adresleri 88 ile başlar mı yazıyor,ben mi göremiyorum ??? Tam adamını buldunuz muhalefet yapacak,ip adresi hakkında hepinizden fazla bilgim var,her modemin fişini çektiğinde ip adresi değişir.Cümlelerimi iyi okuyun ve bu sefer düşünerek yazın...
quote:
Orijinalden alıntı: Dead Or Alive
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: onur2
ben sana değil buna söyledim sen baştan sona konuyu okumadın anlaşılan
quote:
quote:
Alıntıları Göster
ip nizin başıl hiçbir zaman degişmez.modem resetleyince bütün ipnizin degistiginizi sanıyosanız bişi demiyorum size.
quote:
Orijinalden alıntı: burak434
ip nizin başıl hiçbir zaman degişmez.modem resetleyince bütün ipnizin degistiginizi sanıyosanız bişi demiyorum size.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: burak434
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ferrari_16
quote:
*1- Benim cevabımın altına ip adresi ile ilgili bir cevap yazmışsın hem de isim belirtmeden.(Üstelik ben mesajımda ip adresinden bahsetmişken) *2-onur2 nin mesajında ip adresinden bahsedilmiyor.Burada bir eleştiri yapıyorsan kimi kastettiğini belirtmen ŞART.Aksi taktirde deliller direkt olarak eleştirinin bana geldiğini gösteriyor.
Buradan şu sonuç çıkıyor: *1- Sen kendini ifade edemiyorsun. *2- Yazdıkların ile düşündüklerin arasındaki bağı sadece yazından anlayabiliriz,alakasız şeyleri biz kendimiz tahmin etmek zorunda değiliz.
Bence bu konunun uzamasına gerek yok,burada bitsin.Zaten gereken anlaşılmıştır.