Bildirim
KST Bileti Satılır.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Parayı cukka yapıp kaçıcan demi çakkallll -
Tanesi mi teki mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: frdh
Tanesi mi teki mi ?
2 tanesinin yarısı -
Dolandırıcı alert. -
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
quote:
Tanesi mi teki mi ?
2 tanesinin yarısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Tanesi mi teki mi ?
2 tanesinin yarısı
Bu yaşta bu zeka
girişte rp de alamayacağız fiyat yüksek değil mi? -
Istanbul ici ikisinide alicam . Ama elden yapicaksak
Adam bunu yazmak için üye olmuş ^^ -
Elden arkadaşlar neden dolandırıyım sizi buluşucaz ortak bir noktada sen parayı verceksin bende bileti 10 yaşında çocuk musunuz kafanıza vurup paranızı alıp kaçıyım ? Arayıp değiştirebilirsiniz biletteki isimleri. -
KST nedir -
istanbuldaysan elden alırım yoksa olmaz -
30 tl çok eğer 1 tane içinse -
İstanbuldayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelisDomesticus -- 20 Ocak 2014; 23:47:17 > -
Ne alakası var kardeşim şeref yoksunluğuyla fazladan falanda almadım tahmin etmedim böyle patlıcağını arkadaşımla gidicektim onunda bir işi çıktı tek gitmek istemediğim içinde satıyorum biletleri ister alır ister almazsın gelip burda ileri geri konuşamazsın bana sen. -
insan karaborsacı olmasın. 5 liralık bileti 30 liraya satıyor, sonra da burada caz yapıyor. e-sporun e-karaborsası da böyle oluyor herhalde. -
quote:
quote:
Tanesi mi teki mi ?
2 tanesinin yarısı
Evet şakalar şukalar devam. -
quote:
Orijinalden alıntı: FelisDomesticus
Ne alakası var kardeşim şeref yoksunluğuyla fazladan falanda almadım tahmin etmedim böyle patlıcağını arkadaşımla gidicektim onunda bir işi çıktı tek gitmek istemediğim içinde satıyorum biletleri ister alır ister almazsın gelip burda ileri geri konuşamazsın bana sen.
sakin ol bro daha yeni üye olmuşsun 3 yıllık üyelere laf atıyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: equasezy1
quote:
Orijinalden alıntı: FelisDomesticus
Ne alakası var kardeşim şeref yoksunluğuyla fazladan falanda almadım tahmin etmedim böyle patlıcağını arkadaşımla gidicektim onunda bir işi çıktı tek gitmek istemediğim içinde satıyorum biletleri ister alır ister almazsın gelip burda ileri geri konuşamazsın bana sen.
sakin ol bro daha yeni üye olmuşsun 3 yıllık üyelere laf atıyorsun
Kim kime laf atıyo ? Saygı duymak zorunda mıyım 3 yıllık üye diye ? Devrecilik falan mı varda ben bilmiyorum burada ?
Limited skinler gibi düşün. Gerçi bi değeri kalmadı paxlar dışında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelisDomesticus -- 21 Ocak 2014; 0:08:40 >
Benzer içerikler
- lol mmr öğrenme
- pre ne demek
- otp ne demek
- lol ilk şampiyonlar
- flame atmak ne demek
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X