Şimdi Ara

Ktü tıp gencler yardimci olun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tıp okuyup muafiyeti geçen tanıdıklarım vardı geçen yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfın çoğunluğu trabzonlu veya Karadenizli ama dışlamıyoruz kimseyi :d

Halkla da ne kadar işin olacak ki dışlanasın

O sıralamaya gireceğin en iyi okul düşünmeden yazabilirsin

• soulflyyy kullanıcısına yanıt
    Nasil kardesim kampusu guzelmi bolum hocalarinla tanistinmi. Sehir disinda memnunmusun okuldan

• ktü tıptayım. böyle bir sıkıntı çıkarsa ilk beni bul
  • Hocam hazırlık zorunlu mı tıpta ? Ben muafiyet sınavı var diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpisteyenbirisi -- 19 Temmuz 2017; 0:5:4 >
  • Okulda, Üniversitede sıkıntı olmaz da şehrin insanı... ne biliyim bele biraz... şey işte...
  • tıpisteyenbirisi T kullanıcısına yanıt
    muafiyet sınavı var. ben hazırlıga kalmıştım mesela 54 almıştım. ben girdiğimde 70ti geçme notu şu anda nasıldır bilmiyorum sistem aynı mıdır
  • Hocam hangi bölümlerde ingilizce hazırlık var biliyor musunuz veya nereden bakabilirim(pdr istiyorum)
  • Kampüs bence çok güzel manzarası doğası kendi halkı da Trabzonun en güzel yerine okulu yapmışlar diyorlar havaalanı 1-1.5 km terminalde aynı şekilde yakın benim bölüm %100 ingilizce inşaat olduğu için (ayrıca okuldaki tek %100 ingilizce bölüm oda geçen yıl açıldı.) arada sırada kendi bölümümüzde de derslere giriyorduk 3 hocayla tanıştım onlarda fena değildi ama daha adam akıllı ders görmedik. Şehir dışı olayı ben Ankara dan gittim(Ankaralıyım) tabi başta zor oluyor ayrılık ama sonra alışıyorsun(avantajlarıda var dezavantajlarıda) şehir Büyükşehirlere göre bayağı küçük yapacak katiline bayağı az ayrıca genel olarak pahalı bir şehir bence herkes de böyle söylüyor insanları sert biraz değişik tabi ama kültür farkıda var tabi mesela dışarıdan biri ankara ya gelirse burayı da yadırgayabilir(burada da değişik tip çok) son olarak benim sıralamam Konya Eskişehir ve gazi teknoloji fak. ne yetiyordu.) ama ben teknik olduğu için ve. %100 ing olduğu için burayı tercih ettim sıralamama göre en mantıklı tercihi yaptığımı düşünüyorum son olarak pişman sayılmam tercih döneminde başarılar dilerim.

• dogukanyalcii kullanıcısına yanıt
    inan bilmiyorum dostum
  • Hocam trabzonlu muydun? Hastane yeterince pratik veriyor mu? Ortam nasıl tıpta arkadaşlık anlaşma vesaire, eğitim için güzel diyorlar senin düşüncen ne? Bolu ile ktü arasında kaldım istanbuldan gidicem bolu daha yakın ama bence hasta pratiği olarak ktü daha faydalı olabilir gibi geldi,orada durumlar nasıl hastane yoğun mu? Önemli vaka falan sevk edildiği oluyor mu mesela hastanelerden trabzonda önemli olmalı farabi çünkü,öyle mi? Detaylı anlatırsan sevinirim

• soulflyyy kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Ankaradan gelmeyi düşünüyorum . Ne gibi avantaj ve dezavantajları var açabilir misin biraz
  • Fleur-de-lys kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle henüz 3.sınıfım hastaneye giriş yapmadım. trabzonlu değilim ama karadenizliyim pek bi yabancılık çekmedim. insanları da abartıldığı kadar değil. öğrencileri söğüşlemek isteyen esnaf, ev sahibi var ama bunlar her yerde var. her şehirde öğrencilere karşı takınılan tavır aynı. eğitimi güzel komite sistemi çalışırsan inan sıkıntı yaşamazsın. hazırlık var muafiyet sınavını geçersen hazırlığa kalmazsın. okul yüzde 30 ing diye geçiyor ama ing ile alakalı herhangi bir ders yok. sadece uzem sınavları oluyor o kadar. dersler türkçe. ben mesela hazırlığa kaldım. boş bi seneydi. geçebiliyorsan geç.
    hastane çevre illerin en büyüğü. baya hasta sevk ediliyor(du). şimdi hastane olmayan yer yok ama hala en donanımlı hastaneler arasında çevre illere göre. bu yüzden sevk sayısı hala fazla bildiğim kadarıyla.
    anatomi maket, kadavra sayısı yeterli. kadavrayla pek bi işiniz olmuyor zaten. maketler daha verimli.
    başkalarının söylediği gibi köklü okul ve eğitim sistemi oturmuş.
    sen boluyu da araştır kafana yatan hangisiyse onu seç. mesela trabzon isanbul otobüs sıkıntılı olur uçak zorunlu gibi. ama bolu istanbul atla otobüse istediğin zaman git sıkıntı olmaz. dediğim gibi düşün taşın kararını ver.

arkadaşlığı unutmuşum. ben hazırlık okuduğum için çevrem baya genişti. hazırlığın tek faydası bu oluyor. okulun ilk zamanları yeni kazananlar tek, yalnız başlarına takılırken hazırlıktan gelenler birbirini tanıyor her türlü ortamda birlikte oluyorlar genelde. bu dostluklar da okulun sonuna kadar devam ediyor genelde. ha diğerleri de dost ediniyor tabi ama okulun ilk zamanları yalnızlar genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prorezonans -- 19 Temmuz 2017; 13:22:2 >

• Hocam yazayım o zaman

• Sağolasın hocam cok güzel anlattın

• Cakarss C kullanıcısına yanıt
    tüm seçenekleri değerlendir en mantıklı olan hangisiyse onu seç.
  • Burada resmen bazı arkadaşlar trabzo insannı gömmüş bunlara katılmıyorum.Ben de Trabzonluyum ve her yıl 1-1.5 ayım trabzonda geçiyor Trabzon halkı kadar miilliyetçi bir halk bulamazsın eğer sen vatanını milletini seviyorsan saan hiçbirşey demezler.Bazı insanlar dışarıdan boşboş konuşuyor birşey bilmeden.şunu kabul ediyorum fenerliysen sıkıntı çekersin.

şehrin imkanlarına gelirsek tabiki istanbul izmir gibi biryer değil biraz canınız sıkılır ****abzon var birkça tanede daha küçük alışveriş merkezi var.normal bir anadolu şehri.ulaşımda şehrin büük bölümünde dolmuş kullanılıyor ve fiyatlar çok uygun değil.
  • Hocam ben ktu yazma derim sosyal ortam olarak kötü geçen sene arkadaşım orada bir mühendislik tutturmuştu şehri ortamını beğenmedi ilk sene yarıda bıraktı ve trabzon halkı genellikle doğu taraftan gelen insanlara karşı ön yargılı olabiliyor kim ne derse desin.
  • hocam peki sınavın zorluğu hakkında ne diyebilirsiniz ?
  • tıpisteyenbirisi T kullanıcısına yanıt
    valla şöyle söyleyeyim. yüzde 15-20 arası falan büte kalma oranı var. sınavlar zor değil. ama kolay da değil. ben şahsen komiteye 3 hafta kala çalışmaya başlarım ve rahat rahat geçtim şimdiye kadar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.