ingilizce hazırlık sınavı var geçemezsem 1 yl kalıyorum sizce değer mi
ingilizce bilmeden bölümde de kalırsın? :D:DD:
iki üç hamle sonrasını düşünebilsek zeki milletiz aslında.
barkoda10
kullanıcısına yanıt
hocam söylemeyi unuttum gitceğim yer tıp %30 ing gösteriyor ama ingilizce işlenmiyormuş türkçe işleniyor sözde %30 yani neden böyle bilmiyorum saçma bir sistem
samsunlu1998cimbom123S
kullanıcısına yanıt
Hocam 12579.yum ilk sıraya KTÜ yazdım her türlü değer bu arada konştuğuma göre ve örnek soruları çözdüm orta seviye ing varsa geçersin. Ve de okulu da gittim gezdim hastahaneyi felan süper ya hocalar da kalteli çoğunluğu . Lab imkanları kadavraları felan her şey iyi. Okul hakkında bilgi almak istersen pm atabilirsin 45 gündür araştırdım her şeyini
Hepimizindoktoru
kullanıcısına yanıt
hocam ben de açıkcası beğendim imkanları falan ama çıkmış soruları tam da çözemedim unutmuşum 1 ayda toparlayabilir miyim ing geçecek kadar bir de hocam hazırlık sınavında yazma bölümü var mı yoksa sadece 50 soru mu çıkıyor tam bilgi alamadım o konuda kimisi yazma dinleme ve 50 soruluk bir test var diyor kimisi sadece 50 soru
Örnek sorulara takılma muafiyet daha kolay oluyor. Ayrıca orta seviye bir ingilizce ile zorlanmadan geçersin. Yüzde 30 öğrencilerini çok kasmıyorlar.
inşallah hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme