Şimdi Ara

Küčük balkon calisma odasina cevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslikta belirttigim gibi oyle bi projem var balkon pimapen ile kapaticam.Ama yerler kalebodur.bu kalebodurun ustune en kalinindan halifleks kaplicam ama boyle de sogugu gecirecegini dusunuyorum.Tasla halifleks arasina ne serip sogugu kesebilirim

Herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tas yunude dosesen soguk geciriyor. Ben kendi odama(balkon degil oda) soguk oluyor diye icten strafor dosettim hala soguk.

• Bir mimarlik ogrencisi olarak yaziyorum. Balkonun duvar olan kisimlarinin tamamini 4 cm strafor (xps/eps) ile kapatmaniz gerekecek. Camlari kaydirmali ya da cercevesiz cam degil bildigin pvc cam yaptirmaniz lazim ki isi gecisi olmasin. Hatta mumkunse cift cam.

2. olarak, bunlar isi gecisini engeller balkonu isitmaz. Bu yuzden balkona 1 adet elektrikli isitici koymaniz kafi. Oturacaginiz zaman kisikta azcik calistirsaniz firin gibi olur.

Ama onemli noktalardan biri acik beton kalmamali icten butun beton gorunen yerleri kapatmalisiniz.

Edit: Eger binanizin distan isi yalitimi hatasiz yapildiysa sadece cam da kafiidir. İlkonce guzel bir cam taktirir denersiniz, olmadi zemini xps ile kapatir denersiniz. Baktiniz olmadi butun beton yuzeyleri xps ile kapatirsiniz.

Cami ustaya taktirsaniz geri kalanini bir falcata ile kendiniz yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AsDeRf_ -- 12 Ocak 2016; 13:27:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam bilgiler icin

• Balkondan balkona degisiri bizim balkonda 80cm capinda bi kiris geciyor şu yuvarlaklardan benim icin bi cikacagini sanmiyorum da cikma balkonlar oluyor onlar sikintili olabiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    binanin yarisinda elektrik yok
    10 yıl önce açıldı
    Paspas alti islaklik yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.