Şimdi Ara

KUBA CR1 HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
43.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozkan1001

Kısa farım yanmıyordu, geçen gün servise gittim daha doğrusu başka bir bayiiye servis nerde diye sordum (serviste hemen karşısındaymış ). Bana kendi sattığımız motorlara bakıyoruz demesin mi? Kuba aldığım için kendime bunu hak ediyorsun dedim. Ve merkeze şikayet maili attım ama cevap gelmedi. Daha sonra aldığım bayiiinin servisine gittim 2 tane çocuk vardı. Çocukların büyüğü en fazla 16 yaşında ve Türkçe'yi az konuşabiliyorlar, Çünkü Suriye'liler :) ( Suriye'deki iç karışıklıktan sonra Urfa'da Suriye'li işçiler çok arttı, nasıl olsa ucuz ve sigortasız çalışıyorlar.) El kol hareketiyle anlattım derdimi neyse işçilikleri ve çalışmaları beni şaşırttı, özen göstererek çalıştılar. İş bitince benden 10 tl istediler. Bende sıfır motor almışım (görmemişin bi oğlu olmuş misali) ne parası garantili dedim. Para vermedim, daha sonra garanti belgesine bakınca patlayan ampül ücretli diye bi yazı okuyunca utandım. Dün depoyu fulledim 100 km uzun yol yaptım, 200 tamamlayıp yakıt tüketimini ölçeceğim, çok merak ediyorum...

Hocam varmı baska sikayetiniz son izlenimlerinizi anlatırsanız süper olur rodaj bittimi bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• slm arkadaşlar ben bir hafta oldu cr1 i aldığım şimdilik bi sorun yok ama motorun esnemesi fazla iyi değil daha 200 km yaptım motor güçlü kalkış ve çekişi çok beğendimm yeni olduğundan olsa gerek 1 litre benzinli 30-35 km yaptı hız olarak yolda gderken bi baktım 100 ü geçmiş hemen gazı bıraktım titreme vb bi sorunla karşılaşmadım şimdilik ilerde size detaylı bilgiler veririm inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma6347

slm arkadaşlar ben bir hafta oldu cr1 i aldığım şimdilik bi sorun yok ama motorun esnemesi fazla iyi değil daha 200 km yaptım motor güçlü kalkış ve çekişi çok beğendimm yeni olduğundan olsa gerek 1 litre benzinli 30-35 km yaptı hız olarak yolda gderken bi baktım 100 ü geçmiş hemen gazı bıraktım titreme vb bi sorunla karşılaşmadım şimdilik ilerde size detaylı bilgiler veririm inşallah

Hocam genel olarak kötü yorumlar geliyo vala 2 ay icinde almayı dusunuyorum ikna edin beni alayım

• SİZİ nasıl ikna edeyim bilmiyorum ama ama bi haftadır motordan aldığım zevki 6 yıldır almadım ha bu arada ybr i savunanlara şöyle söyliyim benm gittiğim bi motorcu var oda bana ybrden başka alma diyordu ve her bu lafı söyledğinde önünde motor kısmı açılmş bir ybr duruyodu bana göre cr1 in verdiği zevk ybr ninkinden daha iyi yol tutuşu süper dün 110 bastım banasın demiyo
  • quote:

SİZİ nasıl ikna edeyim bilmiyorum ama ama bi haftadır motordan aldığım zevki 6 yıldır almadım ha bu arada ybr i savunanlara şöyle söyliyim benm gittiğim bi motorcu var oda bana ybrden başka alma diyordu ve her bu lafı söyledğinde önünde motor kısmı açılmş bir ybr duruyodu bana göre cr1 in verdiği zevk ybr ninkinden daha iyi yol tutuşu süper dün 110 bastım banasın demiyo

İyimiş o zaman ya bakalim kısmetse bu yaz alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

quote:

slm arkadaşlar ben bir hafta oldu cr1 i aldığım şimdilik bi sorun yok ama motorun esnemesi fazla iyi değil daha 200 km yaptım motor güçlü kalkış ve çekişi çok beğendimm yeni olduğundan olsa gerek 1 litre benzinli 30-35 km yaptı hız olarak yolda gderken bi baktım 100 ü geçmiş hemen gazı bıraktım titreme vb bi sorunla karşılaşmadım şimdilik ilerde size detaylı bilgiler veririm inşallah

Hocam genel olarak kötü yorumlar geliyo vala 2 ay icinde almayı dusunuyorum ikna edin beni alayım

Motorum 600 km ye geldi, yağını değiştirdim. Daha tam gaz vermedim ama 105 km/h hızı gördüm. Geçen gün 2 kişi bindik arkadaşım 130 ben 98 kiloyum baya dik bi rampaya geldik ben 1. vitesle zorlayıp çıkarım diye düşünürken 3. vitesten aşağı düşmedim, Ağır olduğum için en çok çekişini seviyorum. Hele o rampadan sonra iyiki almışım dedim. Motorumdan çok memnunum ama illaki eksileri vardır. Keşke şasi biraz daha uzun olsaydı arkadaşımın göbeği bana arkadan dayanmazdı bari :) gerçi çok nadir artçım oluyor pekte sıkıntı değil. 1 hafta önce yarısı ş. içi yarısı uzun yol toplam 200 km yol yaptım ve yakıt değeri 1 lt ile 36 km

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1001

quote:

quote:

Motorum 600 km ye geldi, yağını değiştirdim. Daha tam gaz vermedim ama 105 km/h hızı gördüm. Geçen gün 2 kişi bindik arkadaşım 130 ben 98 kiloyum baya dik bi rampaya geldik ben 1. vitesle zorlayıp çıkarım diye düşünürken 3. vitesten aşağı düşmedim, Ağır olduğum için en çok çekişini seviyorum. Hele o rampadan sonra iyiki almışım dedim. Motorumdan çok memnunum ama illaki eksileri vardır. Keşke şasi biraz daha uzun olsaydı arkadaşımın göbeği bana arkadan dayanmazdı bari :) gerçi çok nadir artçım oluyor pekte sıkıntı değil. 1 hafta önce yarısı ş. içi yarısı uzun yol toplam 200 km yol yaptım ve yakıt değeri 1 lt ile 36 km

Tam benlik hocam bende 1.90 boy 85 kiloyum pulsar rtr 150 falan bisiklet gibi duruyo altmda

• 3 yıl sonra o motorları görücem ben

çinlilerde: Kanuni bora, Salcano wolf, dışında almayın
    bu dediğim motorlar ybryle birebir aynı motoru kullanıyorlar.
  • Rks titanic 150 öneririm. bu cihazı denemedim ama titanic 150 de titreşim vs öyle nette abarrtıkları kadar yok. tabi sonuc olarak bi ybr değil ama fiyatına göre alınabilecek bi motor.
  • selamninja S kullanıcısına yanıt
    Dijital gösterge yok rks 150 de oda bende takıntı

• quote:

Kalitesiz bi dijital gösterge sürekli masraf açar. bence daha orjinaj duruyor analog gösterge ve arıza ihtimali daa düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamninja

quote:

Kalitesiz bi dijital gösterge sürekli masraf açar. bence daha orjinaj duruyor analog gösterge ve arıza ihtimali daa düşük.

Oda dogru aslinda aklimda pulsar vardi ama oda cok kucuk geldi bana bide şu yamahanın mt 125 ini bekliyim diyorum o motorun gostergesi kücük motosikletlerde tektir heralde

• Mt 125 8~9 dan assagi olmaz yanliz hocam.

• Mondial drift ile bu motoru performans açısından kıyaslarsak hangisi daha iyidir? drift almayı düşünüyordum ama sanki belediye dağıtmış heryerde var bu motor hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama driftlerin arkasında kalmak istemem ve birde düz yolda son hız olarak kaç gördünüz ibrede?

• quote:

Orijinalden alıntı: brkyshn

Mondial drift ile bu motoru performans açısından kıyaslarsak hangisi daha iyidir? drift almayı düşünüyordum ama sanki belediye dağıtmış heryerde var bu motor hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama driftlerin arkasında kalmak istemem ve birde düz yolda son hız olarak kaç gördünüz ibrede?

Bence kesinlikle drift almayın. Simdiden dökülmeye basladi o motorlar

• quote:

quote:

Mondial drift ile bu motoru performans açısından kıyaslarsak hangisi daha iyidir? drift almayı düşünüyordum ama sanki belediye dağıtmış heryerde var bu motor hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama driftlerin arkasında kalmak istemem ve birde düz yolda son hız olarak kaç gördünüz ibrede?

Bence kesinlikle drift almayın. Simdiden dökülmeye basladi o motorlar

Çevremde çok kullanan var aslında fena değil kaliteli sayılır ve iyide gidiyor cekişi güzel ama farklı olsun istediğim için cr1 bakıyorum fakat yinede performans meselesi kafamı karıştırıyor. Kullananlardan hiç mi yok driftle kapışan

• Tavsiye Etmem Hocam cr1 20.000 den sonra satmaya kalkarsan elinde kalır satamazsın cbf 150'yi tercih ederim 50.000 km olsa bile elinden cıkarırsın benden bu kadar gerisi sana kalmış senin tercihin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoStunt

Tavsiye Etmem Hocam cr1 20.000 den sonra satmaya kalkarsan elinde kalır satamazsın cbf 150'yi tercih ederim 50.000 km olsa bile elinden cıkarırsın benden bu kadar gerisi sana kalmış senin tercihin

Ben A mı B mi diyorum adam bana Z diyor. Tamam cbf kaliteli 2. eli canlı falan filan ama birde şöyle düşünün acaba bütçe varmı

• quote:

quote:

Tavsiye Etmem Hocam cr1 20.000 den sonra satmaya kalkarsan elinde kalır satamazsın cbf 150'yi tercih ederim 50.000 km olsa bile elinden cıkarırsın benden bu kadar gerisi sana kalmış senin tercihin

Ben A mı B mi diyorum adam bana Z diyor. Tamam cbf kaliteli 2. eli canlı falan filan ama birde şöyle düşünün acaba bütçe varmı

sıfırı napacaksınız hocam başlangıç diyosun git altın elbiseli adamı izle daha yenisin illaki düşüceksin bişey yapacaksın motora sıfır motara yazık etme pişman olursun karar senin nabarsan yaparın git sıfır al dağıt motoru
  • quote:

quote:

quote:

sıfırı napacaksınız hocam başlangıç diyosun git altın elbiseli adamı izle daha yenisin illaki düşüceksin bişey yapacaksın motora sıfır motara yazık etme pişman olursun karar senin nabarsan yaparın git sıfır al dağıt motoru

Ben başlangıç motoru falan demedim 3. motorum olacak bu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.