Şimdi Ara

Kuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
8
Favori
168.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah bu motorcuların gözünü doyursun. somun için anahtar yoktu dedim motorcuya götüreyim 2 dk taksın. adamın takması 2 dk sürdü 20 tl aldı. şaka mı abi dedim ne şakası internetten almışsın normalde benden alsan 100 tl ye takıyorum gibi saçma sapan bir şey dedi.

bisikletli biri geldi vidasını sıktı 1 tl istedi ulan herşey para mı karaktersiz herifler. zehir zıkkım olsun aldığı para bu adamların gözümde hırsızdan farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 16 Ekim 2017; 18:12:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    sinyal sesi yok ewt bendede motorsikletin maşallahı var dıyım bu arada benım işimi göruyor rampa felan sorunsuz cıkıyor eşimi alip pazara oraya buraya bile goturdum tek sorunum çalışmadı dun mesela burda bir motorsiklet tamircisi vardı gosterdım meger yandan acılan zımbırtıyı acınca motor calısmıyor kapatınca calısıyordu biliyordum ama tam kapanmamıs ondan calısmadı buarada motor ustası karburotorune bakınca şok yaşadı çundu honda ve yahamalarda kullanılan karbırıtor takılıymıs ne demek istedı ınanın bende tam anlamadım dedıgım gıbı motor tecrubem bilgim sıfır...video çekemem malesef inşallah başkası alır ugrasır kardesım ben anlamam bıraz gerı kafalıyım teknolojıde:)) bırde 80cc.ye cevırılebılıyormus birsey takılınca 80cc oluyormus onu soledı usta..yakıt konusundada suan bayagı fazla yakıyor hesaplamadım ama normal dedıler daha 60km.oldu gunde bırıkı yere gıdıyorum ılk 500km.busekil devam et sonra bakılır dedıler bildigim aklıma gelen hersey bunlar arkadaslar...
  • futan5500 a.selam saol kardesım ruhsat ve plaka zorunlu polis cevirirse gostermen gerek nıhayetınde evrak ruhsatı 88tl.plakasıda 15.50tl randevu alıp gıdıcen hemen halledılıyor..rampa konusunda ben beykoz kavacıkda oturuyorum arabamla cıktıgım 800metrelık dik bi rampa var arabayla kaptırırsam 2.vitesle anca cıkıyorum ama onumde araba varsa devrı dusunce 1.de cıktıgım bir rampa..o yolu ben çıkmaz ama deneyim dedim ve eşimle beraber 150kılo toplam agırlıklarımız cıktı kardesım o an dedımkı tamam benım işimi fazlasıyla görur cunku buralarda cok dik rampalar var yanı beklentımı karsıladı sana dıyebılcegım bu gerısı sana kalmıs..ben kuba fıghter alıcaktım ama 1 ay bekledım yok dedıler dıye gıdıp bunu aldım yoksa kuba daha ucuz videolarıda mevcut youtub.da
    anahtar takimi hep lazim olacak bisey zaten. her evde bulunmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar polis çevirmesine takılan oldu mu trafik sigortasından sıkıntı çıkıyor mu?

• Kuba fighter almayı düşünüyorum. Kullananlar memnun mu acaba? Arıza vs verdi mi? Tavsiye edermisiniz. Not: mesajların hepsini okudum. Güncel kullanım durumu için memnuniyeti soruyorum. Teşekkürler.

#knathom , #Fthcelik,#mehmetyilmaz77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_carisma33 -- 22 Ekim 2017; 1:45:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_carisma33

Kuba fighter almayı düşünüyorum. Kullananlar memnun mu acaba? Arıza vs verdi mi? Tavsiye edermisiniz. Not: mesajların hepsini okudum. Güncel kullanım durumu için memnuniyeti soruyorum. Teşekkürler.

Benim motor 1500 kmyi biraz geçti herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Şehir içi kullanacaksanız tavsiye ederim diğer türlü memnun etmeyebilir. Ben dağ bayır geziyorum tık demedi maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knathom -- 28 Ekim 2017; 22:46:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knathom

quote:

Orijinalden alıntı: by_carisma33

Kuba fighter almayı düşünüyorum. Kullananlar memnun mu acaba? Arıza vs verdi mi? Tavsiye edermisiniz. Not: mesajların hepsini okudum. Güncel kullanım durumu için memnuniyeti soruyorum. Teşekkürler.

Benim motor 1500 kmyi biraz geçti herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Şehir içi kullanacaksanız tavsiye ederim diğer türlü memnun etmeyebilir. Ben dağ bayır geziyorum tık demedi maşallah. Ama uzun yol için yetersiz.

Kuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerimKuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerim

Teşekkür ederim. Güle güle kullanın.

• bütün mesajları tek tek okudum aklımda kaldığı sürece cevap vermeye çalışacağım.
    Motoru 2017 ağustos ayında aldım. Kayseride ikamet etmekteyim. evim ve işyerim arası 15-16 KM civarı. günlük 30 km rahat kullanıyorum. şahit olduğum durumlardan biraz anlatayım belki sizlere yardımcı olur.
    motor ehliyeti istemiyor. B sınıfı ehliyet ile sürülebiliyor, çevirmede sıkıntı olmadı. sigorta istemiyor. trafikte sigorta isteyen memur olursa (benim başıma geldi) ; devletin istemediği birşeyi siz benden istiyorsunuz, kanun maddeleri yokmu elinizde açın okuyun deyin. hiç bir sorun olmuyor.
    tek kişi ile 70 hm hızı rahat görüyor. ancak rampalarda 30-35 km hıza kadar düşüyor. iki kişi ile bir kaç kez bindim motora. fazla bir dezavantajı olmadı yine 55-60 km yapıyor düz yolda.
    bazı arkadaşlar pcx ile kıyaslama yapmış. pcx fiyatı ile bunun fiyatı arasındaki farkı biliyorlarmı acaba diye soruyorum kendi kendime.
    yakıt konusuna gelince, günlük olarak benzin fiyatları değişkenlik gösterdiği için ben size litre/km olarak bilgi vermek istiyorum.
    1 LT yakıt ile ortalama 33-34 km yol gidiyor.
    bir diğer husus bunu beğenmeyip 100cc - 125cc al diyenler oldu. onun için gidip bide motor ehliyeti almak gerekiyor. 100cc ve üzerine vergi ödeniyor. sigorta mecburiyeti var. üstelik öyle 100cc scooter kullanıp yolda 110-120 km hızla gideni de hiç görmedim. 50cc ile 70 km hız yapıyorum bence gayet ideal.
    şehir içi kullanımlar için gayet kullanışlı. alacak arkadaşlarıma aklıma geldiğince bilgiler vermeye çalıştım.
    herkese kazasız belasız günler.

• Arkadaslar dun aksam istanbul kagithane seyrantepede motosikletim calindi

Kirmizi kuba reiz 50

Plakasi 34 BE 9805

Kuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerim

• more34 kullanıcısına yanıt
    gecmis olsun.

bu sekilde kilitliyken mi calindi? zincir mi kesildi yoksa tekerlegi mi birakmislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

gecmis olsun.

bu sekilde kilitliyken mi calindi? zincir mi kesildi yoksa tekerlegi mi birakmislar.

hocam ilk başta böyle bağlıyodum sonra arkadaşım uyardı kolay keserler başka türlü bağla diye bende arka tekerlekten seleyle gidonun arasından dolayıp korkuluğa bağlıyodum kilidiyle beraber götürmüşler malesef, yani kilit de yok ortalıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more34 -- 1 Aralık 2017; 9:55:24 >
    parmakliklara bagli olduguna gore kilidi sokmusler. kilidi kaca almistiniz. daha pahali kilitler bakmak gerek bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 1 Aralık 2017; 9:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fthcelik

Merhaba arkadaslar bende kuba fıghter almak ıcın bayagı bekledım ama malesef yok demelerınden bıkıp gidip yuki casper aldım..öncelikle ilk motor deneyımım ama benım bekletımı fazlasıyla karsıladı ıbresı 50dıyo rampalarda 30 40 arası cıkıyor eşimle deneme yaptım cok dik bir rampayı cıktım ve daha tamam dedım tam aradıgım gıbı kısa mesafelerde benım işimi görecek bir alet almak isteyenlere tavsıye ederım yukinin yeni modeli daha videoları felan cıkmadı ama çok şık bir motor resımde atıcam size ben istanbul kadıkoy hasanpaşadan aldım 3.850tl 11 taksık vade farkı felan almadılar ileri motor yuki bayısı almak isteyenlere tavsıye ederım suan gayet mutlu ve ıyıyım :))
    normal bir scooterla yanyana gelınce az ufak kalıyo tekerı bıraz daha küçük elektirikli motora benzıyor ama benzinli deposuda 6.7litre aldıgımda benzın vardı bende 20tl.lık doldurdum fullendı..ruhsatta elektirikli bisiklet L1 yazıyor 88tl.ruhsat masrafı 15.50tlde plakası almak isteyenler arastırabilir...Kuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerim

HOcam yuki Casper'da alttan sarkan beyaz bir kablo var onu sökersen limitor devre dışı kalıyor aklınızda olsun 😉

Geçmiş olsun.Tez zamanda bulunur İnşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuba Fighter 80cc olan versiyonunu kullandım yaklaşık 100 km boyunca;
    Süspansiyonları yumuşak bozuk yolda rahatsız etmiyor fakat kilonuz yüksek veya 2 kişi binerseniz çukurlarda amortisörler dibe vuruyor bilginize.Performans olarak düz yolda ortalama 70-80 km hız yapabiliyor ama rampalarda yetersiz kalıyor.Rampa aşağı en fazla 100 km hız yaptım ama güvensiz lastik çapları ufak olduğu için en ufak darbe motorun tum dengesini bozuyor.
    Arka fren fena değil fakat ön fren diski çok ufak oldugu için sık fren kullandığınız zaman veya virajlı yollarda disk aşırı ısınıyor sonranada fren falan kalmıyor haberiniz olsun :)
    Yakıt tüketimi fazla dip gaz giderseniz bir depo en fazla 100 km yol yapıyor.
    Özetle ehliyet yasasının değişmesiyle 50 cc motorlara talep arttı üreticilerde fırsatçı olup 50cc kıçı kırık motora 3500-4000 tl istemeye başladılar kesinlikle bu paraları haketmiyorlar
    ister scooter ister vitesli olsun 125cc altına pek bulaşmanızı tavsiye etmem.

• 3d_enjoy kullanıcısına yanıt
    çok doğru bilgiler vermişsiniz.

yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hepsini yaşadım. ben 3250 tl ye aldım şuan 3890 tl olmuş. bunun en büyük nedeni vergilerin yükselmesi. ben alırken zam geleceğini bayi söylemişti.

sağ sola gitmek için birebir. uzun yol yapmak akıllı insan işi değil. lastikleri berbat. ben genel anlamda memnunum ama 3890 tl verip almazdım. tercih etme sebebim b sınıfı ehliyetimin olmasıydı. iyiki motor ehliyeti almamışım. bu memlekette motor kullanmak sabır ister. motora büyük hevesim vardı ama bazı kendini bilmezler yüzünden eskisi kadar düşkün değilim.

herkese kazasız belasız sürüşler.

Ben yaklaşık 10 yıldır motor kullanıyorum hem scooter hemde vitesli motor kullandım b+a2 ehliyeti beraber almıştım fakat arabaya hiç hevesim yok mecbur kalınca kullanılacak bir ulaşım aracıdır benim gözümde oysa motosiklet bambaşka bir dünya:)
    Tabii Türkiyede alım gücümüzün düşük olması,vergiler,döviz kurları vb. sebeplerden dolayı motosiklet işi baya pahalıya patlıyor
    trafikteki cahiller ve yolların durumda bunu tuzu biberi oluyor :(
    Kuba figter gelirsek yukarıda saydığım sebeplerden dolayı üreticiler min maliyet max kar peşinde dolayısıyla kuba fighter vb scooterlerden pek bişi beklememek gerekiyor
    Şuan Kymco agility 200i kullanıyorum 163cc 11 hp enjeksiyonlu bir makine konforlu bir scooter değil ama çok iyi viraj performansı var frenleri ve gaz tepkisi harika ve en önemlisi sorunsuz ve sağlam 2 yıl oldu 20 bin km ye yaklaşıyor pek bir sıkıntı yaşamadım :)
    Son olarak;
    Ön yargılardan kurtulun hayallerinizin peşinden koşun :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyg

quote:

Orijinalden alıntı: Fthcelik

Merhaba arkadaslar bende kuba fıghter almak ıcın bayagı bekledım ama malesef yok demelerınden bıkıp gidip yuki casper aldım..öncelikle ilk motor deneyımım ama benım bekletımı fazlasıyla karsıladı ıbresı 50dıyo rampalarda 30 40 arası cıkıyor eşimle deneme yaptım cok dik bir rampayı cıktım ve daha tamam dedım tam aradıgım gıbı kısa mesafelerde benım işimi görecek bir alet almak isteyenlere tavsıye ederım yukinin yeni modeli daha videoları felan cıkmadı ama çok şık bir motor resımde atıcam size ben istanbul kadıkoy hasanpaşadan aldım 3.850tl 11 taksık vade farkı felan almadılar ileri motor yuki bayısı almak isteyenlere tavsıye ederım suan gayet mutlu ve ıyıyım :))
    normal bir scooterla yanyana gelınce az ufak kalıyo tekerı bıraz daha küçük elektirikli motora benzıyor ama benzinli deposuda 6.7litre aldıgımda benzın vardı bende 20tl.lık doldurdum fullendı..ruhsatta elektirikli bisiklet L1 yazıyor 88tl.ruhsat masrafı 15.50tlde plakası almak isteyenler arastırabilir...Kuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerim

HOcam yuki Casper'da alttan sarkan beyaz bir kablo var onu sökersen limitor devre dışı kalıyor aklınızda olsun 😉

hocam sikayetvar da yuki casperla ilgili o kadar cok skiayet var ki herkes yakıtından yakınmış. arabadan cok yakıyor dıyen var. oyle mı ?
    bende acıkcası casper almaya nıyetlenmıstım bunları okuyunca vazgectım. kuba fighter daha cazıp gelıyor suan.

• ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    valla kubanın yakıtından ben memnun değilim.

18 19 kuruş civarında yakıyor. yakıt göstergesi sıkıntılı. servis buna normal diyor. ilk 500 km geçin rodaj bitsin düşecektir denildi. rodaj bitti şimdi de normal 50 cc diye herkes az yakacağını düşünüyor diyor. konu sahibi 13 kuruş yaktığını söylüyordu ama ben o rakamlara ulaşamadım. dip gaz yapan biri de değilim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.