Şimdi Ara

Kuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
8
Favori
168.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 21 Ağustos 2017; 14:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• unutmayalim ki max hizi dusuk de olsa tehlikeli suratlere cikabiliyor. mumkun oldukca tam kask almak gerek. ozellikle ceneyi de koruyan turlerden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler..yeni üretilen serilerde metal bir koruma var, o iyi olmuş bende o yok mesela..ilk aldığım hafta kaldırma sürttüm hafiften çizildi, metal olsaydı olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

unutmayalim ki max hizi dusuk de olsa tehlikeli suratlere cikabiliyor. mumkun oldukca tam kask almak gerek. ozellikle ceneyi de koruyan turlerden.

evet kask önemli ben güneş gözlüğü takabilmek ve görüş alanını daha iyi kavradığım için yarım kask aldım. 45-50 ile gittiğimden yetiyor bana. 70-80 lerde sürecekler tam kask almalı.

• knathom K kullanıcısına yanıt
    sağol hocam cümlemize kazasız sürüşler.

gidon titreme durumu nedir sizin? rodaj süresiyle mi alakalı anlamadım. sym orbit ile kıyaslayınca bu titreme olayı canımı sıkıyor baya.

• knathom K kullanıcısına yanıt
    45- 50de gayet yuksek suratler. euroncap testleri de bu suratlerde oluyor otimobillerin ne hale geldigini goruyoruz. motorsiklette bu cok daha vahim olacaktir. tam kasklarda da gorus alanini kapamiyanlar var . problem kocaman kaskin nereye konacagi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUBA müşteri hizmetlerini aradığımda ellerinde bir veri olmadığını ancak 1 lt ile 45 - 55 km yol aldığını söylediler.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ben de bu motoru almayı düşünüyorum aklıma takılan bu motoru apartmanda nereye koyarım?

Siz ne yapıyorsunuz hocam nereye koyuyorsunuz kilitliyormusunuz bir yere?

• ellekem kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

apartman girişine koyuyorum. otomatik kapı var. rahat etmediğim için disk kilidi siparişi verdim. çalacak olan adama bunlarda çözüm değil alıp götürürler.

bütçeniz varsa sym orbit bakın. rodaj süresinden mi bilmiyorum motor çok titriyor. yarın motorcuya göstereceğim. bu şekilde devam ederse işim var çok uğraşırım.

• Aynı sorun bende de var çok titriyor rölantide dururken çok hissediliyor ön frene basınca ön taraftan tık diye bi ses geliyor frene basar basmaz onun haricinde motorum çok iyi yol tutuşu çok iyi daha 53 km de motorum hız felan denemedim rodaj da olduğu için 50 civarı yapıyorum en fazla

• Titreme bende çok fazla değil, benim ilk tecrübem karşılaştırma yapabileceğim başka motor olmadı ama arkadaşlar da kullandılar titremeden bahsetmediler. Benim ilk 500 km de ön süspansiyon çok sertti çıkıntıları çok hissediyordum ama şimdi o da yoluna girdi onunla ilgili olabilirim acaba sizinki.

• Benimde ilk tecrübem ama ön süspansiyon iyi gibigeldi zaten motor ilerlemezken bile titreme baya belli

Hocam ben de alırsam mecbur apartman girişine koyacağım fakat apartman sakinleri sıkıntı yaratır gibi geliyor bana.

bir de basamak var apartmana girerken onunaparım diye düşünüyorum.

Hocam sym motor 5000 tl civarı açıkçası 50 cc motora okadar vermek mantıklı gelmiyor. 50 cc de görece daha uygun modellere baktım mondiall revial Asya motor Polo yuki snobby

en mantıklısı yine Kuba fighter gibi

Alırsam Kuba almauı düşünüyorum

dediğim gibi motoru test etme şansın varsa önce kullan sonra al. titremesi benim için sorun değil dersen alabilirsin. sym orbit 4700 tl civarında. parasal sıkıntım olmasaydı sym orbit tercih ederdim. iki motoru kıyaslayıp bindiğin zaman sym nin gerçekten guvenli olduğunu anlıyorsun.

kubanın titreme sorunu olmasaydı gerçekten çok başarılıydı.
    Az biraz titremesi problem olmaz sanki hocam. BU fiyatlara sym de olsa ihtiyaç ve beklentilerimi düşününce bana gereksiz pahalı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 23 Ağustos 2017; 14:59:46 >
    belkide benim motorun sıkıntısı vardır bilmiyorum ama yukarıda 2 arkadaş daha titreme olduğundan bahsetmiş. bana az gelmedi rölantide aşırı derecede titriyor. gitmeye başladığında titreme azalıyor.
  • Evet rölantide çok titriyor bu Yen'i olduğu için olabilir mi?

• canqueror14 C kullanıcısına yanıt
    rodaj ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. bu fiyata bu kadar ancak oluyor demek ki beklentiyi çok yüksek tutmuştum.

• Aynen ama yaşadığım yerde sadece mondial ve kuba servisi vardı o yüzden aldım aslında Peugeot kısbee almayı düşünüyordum sizinkinde başka sorun var mı benim ön frene basınca bi tık sesi geliyor ne olduğunu çözemedim kaç km oldu sizin ki

• canqueror14 C kullanıcısına yanıt
    km 50 oldu. başka sıkıntım yok ön çamurluk yamuk oradan sürtme sesi geliyor. fırsat bulup motorcuya gidemedim sabah aksilik çıkmazsa düzelttirmeye götüreceğim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.