quote:Orjinalden alıntı: HaDeS88 quote:Orjinalden alıntı: bozz duat yeni ceza aldım yoksa sayardım sana Geçmiş olsun dostum Cezan bitmiş teşekkürler dostum şimdi bi ceza alabilirim yine bu adam yüzünden
quote:Orjinalden alıntı: bozz quote:Orjinalden alıntı: HaDeS88 quote:Orjinalden alıntı: bozz duat yeni ceza aldım yoksa sayardım sana Geçmiş olsun dostum Cezan bitmiş teşekkürler dostum şimdi bi ceza alabilirim yine bu adam yüzünden yaaa hacı bukadar nedensiz ceza almaya cok mu mrklısın bırak herif ne yaparsa yapsın hakaret edipte ne olcak
quote:Orjinalden alıntı: bozz quote:Orjinalden alıntı: HaDeS88 quote:Orjinalden alıntı: bozz duat yeni ceza aldım yoksa sayardım sana Geçmiş olsun dostum Cezan bitmiş teşekkürler dostum şimdi bi ceza alabilirim yine bu adam yüzünden alıcaksın zaten. Moderatörlere şikayet ettim.. trolx senide şikayet ettim... Ne o cezalı gördüm sizleri..
quote:Orjinalden alıntı: Gti quote:Orjinalden alıntı: bozz quote:Orjinalden alıntı: HaDeS88 quote:Orjinalden alıntı: bozz duat yeni ceza aldım yoksa sayardım sana Geçmiş olsun dostum Cezan bitmiş teşekkürler dostum şimdi bi ceza alabilirim yine bu adam yüzünden yaaa hacı bukadar nedensiz ceza almaya cok mu mrklısın bırak herif ne yaparsa yapsın hakaret edipte ne olcak çekemiyorlar. Burası gereksiz mesajlar bölümü ne topicler var bana takmis iste ne diyim..