Şimdi Ara

Küçük ama mükemmel bir özellik olabilir... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu işareti kadar sinir edici bulduğum başka smiley yok.Ciddi bi konuda smileyi var hayret bişey.Tamam haklısın ama şu smileyi koymayın.Ayrıca lvl10luk 20lik çok adamda sos gördüm buda dip not olsun.
    O zaman ilk mesaj daha mantıklı oldu.Bence olabilir.Mantıksız bulanlarada mantıklı bulanlarada saygım eşit.
    Lvl kısıtlamasıda olabilir gene diğer arkadaşa katılıyorum.Lvl30 dan sonra mesela uygun olabilir.
  • BUNUN HİÇBİR FAYDASI OLMAZ ÇÜNKÜÜ;

ekonominin belli değişmez kuralları vardır bu oyun dünyasında bile geçerli..siz o faizin işinize yarayacağınımı sanıyorsunuz...diyelim lvl 30luk adamların ortalama parası 1milyon olsun.setleri ortalama 500k olsun..eğer lvl30luk adamların parası ortalama 2milyona çıkarsa setleri kimse 500kya satmaz..500k olunca elinden anında çıktığını görünce 1milyona satmaya başlayacaklar...yani para arttukça pazar fiyatıda artacak..eğer oyunda para kaynağımız çok daha az olsaydı bi elixir weapon 220k olurmuydu 50kya anca alıcı bulurdu

kıssadan hisse bi pot paranıza yarar ama eşyalara zam biner..bi naneye yaramaz
  • Storage e item koyarken para alıo malum.Bence bunu kaldırsınlar kafi.Bişi alıp koymaya korkuyoruz yaw.
  • İTEM KİRALAMA OLSUN SÖYLEYİN GM LERE GERÇİ BENDE MSN Sİ WARDA UĞRAŞAMAM ŞİMDİ
    mesela bi npc ye gidelim oraya kiralak istediğimiz itemi ve saatine kaç gold olduğunu yazalım ihtiyacı olanlar ordan alıp kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 29 Ağustos 2006; 14:19:42 >
  • muahahahah yaw ne adamsın,oldu olacak bari senetle borç para versinler,geciktirirsen charına haciz gelsin silahını felan alsınlar,nası fikir...
  • siz uctunuz he bayaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: dobiligabili

İTEM KİRALAMA OLSUN SÖYLEYİN GM LERE GERÇİ BENDE MSN Sİ WARDA UĞRAŞAMAM ŞİMDİ
    mesela bi npc ye gidelim oraya kiralak istediğimiz itemi ve saatine kaç gold olduğunu yazalım ihtiyacı olanlar ordan alıp kullansın

Yaptın onu KO be baba..
  • yahu bankalar neden faiz verir hiç düşündünüz mü ?? sen parayı bankaya yatırırsın, banka da belli bir vadede senin paranı kendi yatırımları için kullanır, vadenin sonunda da paranı faiziyle birlikte verir. çünkü bir anlama senin paranı kiralamış olur o süre içinde... lütfen bunu düşünüp yazın. sen storage'a paranı koyduğunda başkaları bundan yararlanmazsa faizi nerden bulup vericek oyun sana ? kim kime karşılıksız para vermişki joymax versin ? geçin bunları beyler, mantıklı konularda muhabbet edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phyrex

yahu bankalar neden faiz verir hiç düşündünüz mü ?? sen parayı bankaya yatırırsın, banka da belli bir vadede senin paranı kendi yatırımları için kullanır, vadenin sonunda da paranı faiziyle birlikte verir. çünkü bir anlama senin paranı kiralamış olur o süre içinde... lütfen bunu düşünüp yazın. sen storage'a paranı koyduğunda başkaları bundan yararlanmazsa faizi nerden bulup vericek oyun sana ? kim kime karşılıksız para vermişki joymax versin ? geçin bunları beyler, mantıklı konularda muhabbet edin...

madem o kadar gerçekçisiniz neden npc'den aldığımız mallar trade sonunda o kadar pahalı satılıyo, o mallar o kadar pahalı mı, kim fazladan para vermiş ki npc versin di mi ama?

Oyun bu arkadaşlar faiz de olur kurt 90 lvlda ejderha da olur, gerçekçilik falan aramayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: kozanaybar

quote:

yahu bankalar neden faiz verir hiç düşündünüz mü ?? sen parayı bankaya yatırırsın, banka da belli bir vadede senin paranı kendi yatırımları için kullanır, vadenin sonunda da paranı faiziyle birlikte verir. çünkü bir anlama senin paranı kiralamış olur o süre içinde... lütfen bunu düşünüp yazın. sen storage'a paranı koyduğunda başkaları bundan yararlanmazsa faizi nerden bulup vericek oyun sana ? kim kime karşılıksız para vermişki joymax versin ? geçin bunları beyler, mantıklı konularda muhabbet edin...

madem o kadar gerçekçisiniz neden npc'den aldığımız mallar trade sonunda o kadar pahalı satılıyo, o mallar o kadar pahalı mı, kim fazladan para vermiş ki npc versin di mi ama?

Oyun bu arkadaşlar faiz de olur kurt 90 lvlda ejderha da olur, gerçekçilik falan aramayın.

trade ne demek biliyormusun ? ben söyleyim ticaret demek... peki ticaretin mantığı nedir bunu biliyormusun ? bunu da ben söyleyim, ucuza aldığın bir malı farklı bir yerde daha pahalıya satarak kar etmektir. bu mantık ticaretin başladığı günden bu güne kadar nerdeyse değişmeden gelmiştir. oyun da bunu oldukça güzel bir şekilde yansıtıyor. yani '' madem o kadar gerçekçisiniz neden npc'den aldığımız mallar trade sonunda o kadar pahalı satılıyo, o mallar o kadar pahalı mı, kim fazladan para vermiş ki npc versin di mi ama? '' demek son derece saçma, umarım nedenini de anlatabilmişimdir...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kozanaybar

quote:

trade ne demek biliyormusun ? ben söyleyim ticaret demek... peki ticaretin mantığı nedir bunu biliyormusun ? bunu da ben söyleyim, ucuza aldığın bir malı farklı bir yerde daha pahalıya satarak kar etmektir. bu mantık ticaretin başladığı günden bu güne kadar nerdeyse değişmeden gelmiştir. oyun da bunu oldukça güzel bir şekilde yansıtıyor. yani '' madem o kadar gerçekçisiniz neden npc'den aldığımız mallar trade sonunda o kadar pahalı satılıyo, o mallar o kadar pahalı mı, kim fazladan para vermiş ki npc versin di mi ama? '' demek son derece saçma, umarım nedenini de anlatabilmişimdir...

jangandaki malı dw dekine daha pahalıya satıyoruz ama dwde ipek olmadığı için dwde ipek olsa ipeğe o kadar para vermezlerdi (bu sadece bi örnek)

• gerçekçilik aramak kötü deildir ama iice gerçek hayata döktüünüz zaman bence gidin sims online oynayın yeni sürümlerine bi çok şey gelmiş olmalı
  • @nightmareshadow

alıntı yapacaktım ama konu hem fiziksel olarak hem de mecaz anlamda fazla uzadı... fakat söylediklerinden yola çıkarak ticaret hakkında hiçbirşey bilmediğini anladım, bunun için bu son mesajım sana cevap olarak... dw de silk olsa biz niye oraya silk götürüp satmaya çalışalım ki ? ticaret bir malı o malın olmadığı bir yere götürüp satmaktır, bunun için daha pahalıya satarsın zaten... umarım bu sefer anlamışsındır neyin ne olduğunu
  • quote:

muahhaha
    slm söle gme benim charı EDİT'lesin bide çaya kahveye bekleriz bi hal hatır sorarz ver şurdan msnini şu gminde
    anneciine slm sölicek birsürü arkadaşımız vardır şu gme
    bide gmin adı neymiş oyundaki onu sölesene? ona göre söveriz her servere aynı gm bakmıo makul gidipte yanlış gme sövmeyelim
    hiç zaten uraşamamanın sebebi neymiş işadamımısın çokmu meşgulsun yoo ;
    "ohoo uraşamam seninle gm,daha oyun oynicam forumda post kasıcam"

• quote:

Orjinalden alıntı: Arkası_yarın

Şöyle bir banka olsa kredi filan alsak sonra krediyi ödemeyip itemlere haciz gelse ne güzel olur dimi

COMEDY SHOW BASLADI

• quote:

Orjinalden alıntı: Alone_In_The_Dark

quote:

muahhaha
    slm söle gme benim charı EDİT'lesin bide çaya kahveye bekleriz bi hal hatır sorarz ver şurdan msnini şu gminde
    anneciine slm sölicek birsürü arkadaşımız vardır şu gme
    bide gmin adı neymiş oyundaki onu sölesene? ona göre söveriz her servere aynı gm bakmıo makul gidipte yanlış gme sövmeyelim
    hiç zaten uraşamamanın sebebi neymiş işadamımısın çokmu meşgulsun yoo ;
    "ohoo uraşamam seninle gm,daha oyun oynicam forumda post kasıcam"

ne postu kasacam ben bundan sonra yüz başı olmuşum yeter
    ordaki bende gm nin msn si var lafıda bir espri artık sen nerenden anlıyorsan beni ilglilendirmez
    asıl sen post kasıyorsun
    ewt iş adamıyım hadi gelde aksini idda et elinde kanıt yok ne olacak şimdi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.