Şimdi Ara

Küçük apartmana fiber çektirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    twitter'dan şikayet tweeti olayını unutmuşum. oradan tweet atınca bana ulaştılar ve oradan belirttim talebimi. klasik geri dönüş yapacağız dediler ama pek ümidim kalmadı açıkçası. ama dediğiniz gibi evimin önünde telefon yazan lögar kapağı falan bile var. üst sokakta tip7 kabin, iki sitede fiber ve bir de ist belediyesine ait bir F/O kapağı var. bizim binaya çekmeleri yatırım açısından zor değil zaten ama Türk Telekom çok mantık kullanan bir firma değil maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • themelly kullanıcısına yanıt
    mantık kullanan bir firma değil dediğiniz için meraktan soruyorum. zaten VDSL olan 9 dairelik bir apartmana baştan kazı vs. yapıp fiber çekmek firmanın ya da sizin ne işinize yarayacak? sizce bütçede ayarlama yaparken sizin VDSL olan evinize fiber çekmek için kullanacakları bütçeyi sadece ADSL bulunan bölgelere fiber ya da VDSL götürmek için harcasalar daha mantıklı değil mi?

• Fiber olan sitenin yakınına kabin konulmuştur bu sebeple size gelme ihtimali yüksek müdürlüğe gidin başvurun veya tüketici btk’ya yazın.

• sarumana kullanıcısına yanıt
    Tweet atarak talebimi ilettiğimde bölge müdürlüğüne ilettiler ve talep oluşturuldu fakat zaman olarak ne zaman işlem yapılır belli değil dendi bana. Anladığım kadarıyla siz de benzer bir şekilde altyapı getirtmişsiniz. Size dönüş yapıldıktan kaç gün sonra işlemler başladı ve kaç gün sonra bitti? Bilgilendirirseniz çok hoş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themelly -- 7 Eylül 2020; 15:10:10 >
    1-2 hafta içerisinde kablolama yapıldı, diğer işlemler, sonlandırma, modem-ont, üyelik ve hat aktivasyonu derken 1 ayı buldu hocam yaklaşık.
    işlemler sırasında hali hazırda kullandığınız İnternet bağlantısı kesildi mi yoksa hat aktivasyonu gerçekleşene kadar dsl mi kullandınız?

hocam hat aktivasyonuna kadar dsl kullandım. bağlantılar gerçekleştirilip hat tanımlaması yapılınca bir süre internete giremedim ama aynı gün içerisinde tamamlandı.
    teşekkürler. son bir şey soracağım, size de ne zaman olacağı belirsiz mi demişlerdi yoksa direkt tarih veya x günde olur mu dediler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themelly -- 7 Eylül 2020; 18:49:5 >
    süre verdiler ama hiçbir zaman için tam tarih vermiyorlar.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Ben de airfiber baglatmayi düşünüyorum ama bi güvensizlik var acaba yavaşlatma yaparlar mı yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr.mehmetdemir D kullanıcısına yanıt
    hangi şirketten alacaksınız bilmiyorum ama ben başka bir adresimde orada hizmet veren yerel bir firmadan alıyorum bu şekilde bir hizmet. Bir kere online oyun oynayan biri iseniz pek tavsiye etmem zira ben bu yerel firmada bile kendi serverlarına 21 ms ping 50 ms jitter gibi kötü değerler alıyorum. ama amacınız sadece vadedilen hızı almak ise ben 12 mbps paketimden yoğun saatler dışında 10-11 alıyorum. yoğun saatlerde 5-6 lara düşüyor en kötü de 2 3 gördüm onda da modemi değiştirdiler zaten. İnternet kesilmesi de bazen kötü hava koşullarında yaşanabiliyor maalesef. deneyimlerim genel olarak böyle. unutmadan söyleyeyim benim mesajıma güvenerek almak pek akıllıca olmayabilir zira hizmet aldığınız şirket ve bölge çok fark ediyor diye biliyorum. sizin için en mantıklısı etrafınızda kullanan biri varsa ona sormak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themelly -- 8 Eylül 2020; 11:54:56 >
    Çok sağolun superbox ın taahhütüne imza atmadan önce şu Air fiberi bu deneyeyim diyorum belki superboxtan kurtarır bizi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetleri talebiniz alındı en kısa sürede çalışmalar başlar falan dedi ama 2 haftadır ne gelen var ne giden. Bu taleplerim ile alakalı bilgi nereden alabilirim ne durumdadır vs. gibi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.