Şimdi Ara

kücük bütceli oyuncu pc'si (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

Orijinalden alıntı: meos_grmny

evet

Almanya'da Bileşenler Ucuz Sanırdım

herkez öyle saniyor kur farkindan cok kaybediyor avrupa

mesela bir cpu 150$ diyelim. aslinda avrupada 120€ olmasi gerekirken 150€ oluyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

evet

Almanya'da Bileşenler Ucuz Sanırdım

herkez öyle saniyor kur farkindan cok kaybediyor avrupa

mesela bir cpu 150$ diyelim. aslinda avrupada 120€ olmasi gerekirken 150€ oluyo

Antalyadaki Fiyatlar Gibi Olmuş 10 Tl 10 €

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

alıntı yapamıyorum nedense
    @yengas

fukox ile sistemimiz tıpatıp aynı galiba, pişti olmuşuz ben cevaplayayım.
    LoL oynarım, son ayarlarda 58fps.(aa falan hepsi)
    BF3 ten daha az fps aldığım oyunlar sorunlu.mesela Arma II, Red orchestra 2 Hos.Skyrim i de zor oynutordum ancak patch 4 ile bayağı bayağı oynanııyor diyorlar rahatça.Denemedim ne yalan söyleyeim.

Ultra ayarlardan bahsediyorsunuz değil mi hocam ? Hani High - Medium ayarlarda 60+ fps veriyordur değil mi stabil ? Mesela Medium ayarda hiç takılmadan oynamak bile yeter bana.Yada Ultra High oynarken bf3 falan shadow kapatıyor musunuz ?

Hocam hatırlamıoyrum, akşama tekrar yükler bakarım bi.AAyı kapatırım,shadowu kapatırım,medium yaparım,hepsini tek tek deneyip koyarım dert etme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

6850 BF3 falan shadow kapalı, diğer her şey full ayarda oynatıyor diye biliyorum. Acaba Full Ayar derken AA falan düşük seviler de mi çalıştırıyor ? 6850'nin son oyunlardaki full ayar performansı hakkında bilgilendirebilecek var mı beni ? Diğer türlü yakın zamanda alacağım sistemi 560ti almayı düşünebilirim.

6850 ile 1080p,ultra,4xaa,8xaf de biraz sorunlu ama yinede oynanıyor,en patlamalı yerlerde 18-19 fps oluyor en düşük. yapınca 30-32 fps alıyorum

30-32 ortalama mı yoksa en düşük mü ? 1.5 Milyar bayılıp, 30-32 ortalama fps ile oynamak biraz garip geliyor. Belki biraz daha bütceyi zorlayıp 560ti alabilirim. OC falan yaptınız mı acaba ? Eğer Ekran kartına OC yapıp bu değerleri alıyorsanız, ben hiç bulaşmiyim bu 6850'ye Gerçi şuan hiç oynayamıyorum, 30-32 fps'ede razı olabilirim aslında ama, hazır almışken iyisinden almak lazım

aa 2x,af 4x iken 20 nin altına düşmüyor.ortalama 30 fps .oc yok sayılır. 775 @820 ben yapmadım gerçi o.c li modeldendi.ayrıca 1.5 milyar verip sadece bf3 oynamıyorsun haberin olsunben eskiden beri oyunları düşük fps de oynadığım için sorun olmuyor.

Bende zaten şuan very low ayarlarda 20-30 fps alır durumdayım hemde League of Legends gibi bir oyunda. Sanırım 6850 alıp, ultra'nın bir altındaki ayarda aa kapalı veya sabit 60 fps alabileceğim bir değere kadar indirip öyle oynamayı denerim çünkü daha önce konsollarda oyun oynarken görüntüden çok, stabilitenin ne kadar önemli olduğunu anladım. Şuan zaten aşırı güzel bir görüntü alamıyorum hiç bir oyundan. O yüzden en iyisi 60 fps alabileceğim bir ayarda oynamak. High'da stabil 60 fps verir herhalde ultra high + aa açılı iken 30 fps veriyor ise. Bu arada şuan sisteminizde yüklü olupta, ultra high'da oynayamadığınız veya bf3'den daha düşük fps veren bir oyun var mı ? Sonuçta sizin sisteminizin nerdeyse aynısını alacağımda, merak ediyorum o yüzden.

Biz boşunamı diyoruz yiğit 560ti yada daha üstü bir şey al diye sonra görürsün 20-35fps arasını abi bu niye böyle deme sonra :)

• Dün pc açamadım kusura bakmayın...
    Şu an da yüklüyorum BF3'ü. Ayarları değiştirerek Frapsten alacağım, editleyerek koyarım

Ultra ile medium arasında fps fark etmiyor hocam :)Küsüratlı fark çıktı

75 Field of view (görüş mesafesi heralde diye bunuda yazıyorum)
    Ultra
    Full HD
    4xAA
    8XAF

Ort.24 FPS
    -----------------------------------------------------------------------------
    Aynıları, tek fark Ultra --> Medium (Medium da görüntü çok kötü oluyor, bulanıklaşıyor)
    25 FPS
    ----------------------------------------------------------------------------
    AA yı 2X, AF'yi 4 x yapıp Ultrada (yine full hd tabiiki)

28-29
    ---------------------------------------------------------------------------
    gölgeler kapanmıyor galiba , shaadow detaili low, diğerlerini ultra 2xAA,Full hd,4 x af ile 38 FPS

Bu değerlerin hepsi ortalamalardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 7 Mart 2012; 12:06:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumb Truck

Dün pc açamadım kusura bakmayın...
    Şu an da yüklüyorum BF3'ü. Ayarları değiştirerek Frapsten alacağım, editleyerek koyarım

Ultra ile medium arasında fps fark etmiyor hocam :)Küsüratlı fark çıktı

75 Field of view (görüş mesafesi heralde diye bunuda yazıyorum)
    Ultra
    Full HD
    4xAA
    8XAF

Ort.24 FPS
    -----------------------------------------------------------------------------
    Aynıları, tek fark Ultra --> Medium (Medium da görüntü çok kötü oluyor, bulanıklaşıyor)
    25 FPS
    ----------------------------------------------------------------------------
    AA yı 2X, AF'yi 4 x yapıp Ultrada (yine full hd tabiiki)

28-29
    ---------------------------------------------------------------------------
    gölgeler kapanmıyor galiba , shaadow detaili low, diğerlerini ultra 2xAA,Full hd,4 x af ile 38 FPS

Bu değerlerin hepsi ortalamalardır
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:56 >

• Ayrıca 24 FPS aldığınız zaman Shadow Ultra ayarda mIYDI:::: Evet, hepsi ultra idi
    Ultra ile Medium nasıl farketmiyor ya ::::: birisi 24.0000 ise diğeri 24.75688. bukadarcık fark oluyor
    En son olarakta AA/AF kapalı ve mümkünse kapalı, değilse low shadow ayarlarında kaç fps alıyorsunuz ?:::: Sildim ama yaa neyse belki akşama denerim. aa ve af kapalı low shadowda ort. 45 yapar bence
  • quote:

Ayrıca 24 FPS aldığınız zaman Shadow Ultra ayarda mIYDI:::: Evet, hepsi ultra idi
    Ultra ile Medium nasıl farketmiyor ya ::::: birisi 24.0000 ise diğeri 24.75688. bukadarcık fark oluyor
    En son olarakta AA/AF kapalı ve mümkünse kapalı, değilse low shadow ayarlarında kaç fps alıyorsunuz ?:::: Sildim ama yaa neyse belki akşama denerim. aa ve af kapalı low shadowda ort. 45 yapar bence
    .

• quote:

quote:

Ayrıca 24 FPS aldığınız zaman Shadow Ultra ayarda mIYDI:::: Evet, hepsi ultra idi

Sağolun hocam uğraşmanıza gerek yok. Bu kadar bilgi yeterli bana. Alacağım 6850'yi. 560ti'ya ekstra para vermek saçma geliyor. Seneye kaldıracağım çünkü bilgisayarı.

önemli değil...
    kaldıracağım derken??satacakmısınız??yoksa kullanmayacağımmı diyorsunuz??kullanmayacaksanız 6850 2 sene sonra eskimiş olur,1 sene için 350 tl verilmez bence ekran kartına ama siz bilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam uğraşmanıza gerek yok. Bu kadar bilgi yeterli bana. Alacağım 6850'yi. 560ti'ya ekstra para vermek saçma geliyor. Seneye kaldıracağım çünkü bilgisayarı.

önemli değil...
    kaldıracağım derken??satacakmısınız??yoksa kullanmayacağımmı diyorsunuz??kullanmayacaksanız 6850 2 sene sonra eskimiş olur,1 sene için 350 tl verilmez bence ekran kartına ama siz bilirsiniz

Alıntıları Göster
    .

• quote:

quote:

quote:

quote:

önemli değil...

Seneye kullanmayacağım. Ondan sonraki seneye üniversite sınavlarından sonra kullanmaya başlayacağım. Yani anlayacağınız arada 1 senelik bir atlama olacak. Daha sonra satıp 560ti veya üstü bir şey alırım galiba. Yada direk 560ti alıp, 2 sene sonra satıp daha iyi bir şey mi alsam ? Kafam karıştıda biraz. 6850 alırsam daha az zarar yaparım gibi geliyor :S

Heveslenmişsiniz almaya, kırmak istemem ama ben siz olsaydım, 1 sene beklerdim. Seneye 6850 pek iyi bir kart olmayacak( 2 sene sonra, neredeyse hiç değeri kalmaz bence.şimdiki 3650,3850 civarı birşey olur tahminimce) sonra kullanmak üzere şimdi bir sistem almak bence akıllı bir kimsenin yapacağı bir davranış değilelinizde patlayabilir kart. bekleyip 7850,belkide 8770 veya 8850 alırsınz, çok daha akıl kârı bir iş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.