Şimdi Ara

KUCUK OYUNLAR BUYUK KARDESLIK DETAYLAR ICERDE grup tamam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cduman

limbo yerine braid eklenirse ben varim bu kardeslige?

hocam oyun cikartmiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell
    ben limboyuda istiyorum bilginize, bu yukardaki listeden oyun çıkarılacaksa beni listeden silebilirsiniz.

birsey cikardigimiz yokda braidde supere benziyor bir incelemelerini okuyun isterseniz 8,5-9 puan falan almis oynanis harika

duruma gore braidide ekleyebiliriz
  • hayırlı bayramlar eğer pmden nasıl para yollayabileceğime yardım ederseniz bende katılabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

ben limboyuda istiyorum bilginize, bu yukardaki listeden oyun çıkarılacaksa beni listeden silebilirsiniz.

birsey cikardigimiz yokda braidde supere benziyor bir incelemelerini okuyun isterseniz 8,5-9 puan falan almis oynanis harika

duruma gore braidide ekleyebiliriz

Braid de güzel bir oyunmuş.Bence ekleyebiliriz.

@xcalfan

Biz sana yardımcı oluruz.
  • NBA jam ide eklerseniz gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcalfan

hayırlı bayramlar eğer pmden nasıl para yollayabileceğime yardım ederseniz bende katılabilirim

quote:

FendersTraT
    NBA jam ide eklerseniz gelirim
    pm attim arkadaslar cevabiniza gore grubu guncelleyip alim asamasina gecebiliriz
  • arkadaşlar 18 inden sonra eski alınan oyunlarında 2 ps3 e düşürülmeyeceğine emin misiniz?

bence emin olduktan sonra oyunları alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbaronutkan

arkadaşlar 18 inden sonra eski alınan oyunlarında 2 ps3 e düşürülmeyeceğine emin misiniz?

dostum emin olmasak sence boyle atilimlara girermiyiz ondan sen kendi arastirmani yapmadan

sony tarafindan yapilan aciklamalari okumadan gelip oneride bulunma istersen

hicbir sekilde 18 inden once alinan oyunlarda sorun yok 5 makinada aktif edilebilecekler 18 inden sonrasinda kardeslik can verecek
  • NBA jam bende var, braidi eklerseniz benim için problem olmaz.
  • quote:

NBA jam bende var, braidi eklerseniz benim için problem olmaz.

tamam nba jam olmayacak listede
  • assassin's creed i eklerseniz bende varim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

assassin's creed i eklerseniz bende varim

hocam o kucuk oyun olmuyor ne yazikki ve buyuk ihtimal benim gibi digerleride oynamistir onu birde soyle birsey var assasins creed revalation alirsaniz

icinden 1. oyun cikiyor yani bir daha para vermenize gerek yok bos yere
  • resident evil4,resident evil veronica ve hustle kings oyunlarını almak isteyen olursa bir kardeşlik yapabilirz
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

arkadaşlar 18 inden sonra eski alınan oyunlarında 2 ps3 e düşürülmeyeceğine emin misiniz?

dostum emin olmasak sence boyle atilimlara girermiyiz ondan sen kendi arastirmani yapmadan

sony tarafindan yapilan aciklamalari okumadan gelip oneride bulunma istersen

hicbir sekilde 18 inden once alinan oyunlarda sorun yok 5 makinada aktif edilebilecekler 18 inden sonrasinda kardeslik can verecek

araştırma yaptım ama önceki alınanlar için herhangi bir cevap bulamadım

mantıklı olan şey söylediğin gibi olan yani eski alınanlar geçerli olmasıdır. (kazanılmış hak geri alınmaz mantığından)

bulduğun açıklamayı paylaşabilir misin lütfen.

teşekkürler

• Yer var mı hocam? Ne kadar tutuyor kişi başı?
  • Bu arada limbo ve payday'e razıyım ben bir de Tomb Raider Guardian of the Light'ı ekleyelim.
  • quote:

araştırma yaptım ama önceki alınanlar için herhangi bir cevap bulamadım

mantıklı olan şey söylediğin gibi olan yani eski alınanlar geçerli olmasıdır. (kazanılmış hak geri alınmaz mantığından)

bulduğun açıklamayı paylaşabilir misin lütfen.

teşekkürler

quote:

KinGoRkeM35 Tarih 7 Kasım 2011; 20:02:21
    Bu arada limbo ve payday'e razıyım ben bir de Tomb Raider Guardian of the Light'ı ekleyelim.konuyla ilgili baslik mevcut hocam ilk mesajda sonynin kendi sitesinin linki var orada 18 indcen oncesine dokunulmuyacak yaziyor

KinGoRkeM35 hocam butun oyunlari aliyoruz eklemeyi herkes kabul ederse yapiyor aradan secip almiyoruz anliyacaginiz listede yazan butun oyunlari almaya raziysaniz yaziyim isminizi

red kardesim bu haberin foruma girildigi ana konu var onun ilk mesajinda sonynin aciklamasnin linki var oradan gorebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keos61 -- 7 Kasım 2011; 22:54:35 >

• hocam daha evvel sizinle fifa12 ve crysisi 2 almıstık sizin içinde uygunsa bunada yazabilirsiniz beni. gow origins i de buraya ekleseydik ya diğer konunuzdaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaLi83

hocam daha evvel sizinle fifa12 ve crysisi 2 almıstık sizin içinde uygunsa bunada yazabilirsiniz beni. gow origins i de buraya ekleseydik ya diğer konunuzdaki.

tamam ekliyorum mali kardesim gow uda buna eklerdimde o zaman herkesin kesesine uymaz diye ayri yaptim istersen orayada yazayim seni alma planin varmi o oyunlari
  • pm attım son kişide benim inşallah
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.