Şimdi Ara

Küçükçekmece/Kemalpaşa Mh. Gigafiber ilerlemesi [14 Aydır GELEMEDİ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

belediye imalatı aktvasyonu durdurdu derken neyi ima ediyorsunuz yani bunun bir zamanı vs si var mı bize aktaracağınız bi bilgi karşı sokakta aynı belediyeye ait çatır çatır aktivasyon veriliyor örnek verirsem gültepe mahallesi site sokak tez yuvam sitesi 2 hafta önce kutu kondu akabinde aktivasyon geldi onlara. bağlatan bile var yani. kablolar çekilmiş her şey tamam o kısma anlam veremedim siyah kablo karşı caddedekine bağlansa bana da gelmiş olur yani internet...

• berkekk B kullanıcısına yanıt
    Tam adresi ve mevcut aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba, imalati durdurdu derken? Neden durdurduğuna ait hiçbir açıklama yok mu? Tamamen keyfi mi yoksa bahane mi uyduruyorsunuz? 10. aya yaklaşıyoruz yavaş yavaş ancak konulan kutunun bağlanılamamasına anlam veremedim. Apartmanın çoğu Turknet kullanıcısı fakat gigafiber hala yok.

• Astrienski41 kullanıcısına yanıt
    Proje ekibimiz bu konuda belediye ile iletişim halindedir. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • İbretlik Türknet altyapı çalışması. Güzel dram, beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merak ediyorum 10 ay oldu yan mahallelerde aynı belediyeye ait belediyeye konuyu taşıdım cevap bekliyorum ne eksiğimiz var acaba?

• batuglrrr B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız?
  • Belediyeye soruyu sordum fakat daha ruhsat için başvurmadığınızı öğrendim imalatı durdurdu deyip ne anlatmak istiyosunuz

Küçükçekmece/Kemalpaşa Mh. Gigafiber ilerlemesi [14 Aydır GELEMEDİ]

Merhaba, tam adresi ve mevcut aboenliğniz varsa müşteri numaranzı PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız?

Hocam eline sağlık üşenmemiş göndermişsin ve sonucu da almışsın. Bana öyle geliyor ki saha elemanları taşeron ekipler ve sallamıyorlar diyorumya karşı sokağım Gültepe mahallesine bağlı kutuları taktılar bir hafta sonra aktivasyon aldılar. Hiç bir esprisi yok. Kez a Küçükçekmece belediyesi böyle bir konuda sorun çıkarmaz onlarda farkında bu bölgede böyle bir problem olduğunun. Turknetin ne cevap vereceğini çok merak ediyorum bu konuya kablolar çekili kutular konulmuş çok merak ediyorum ne bekleniyor bu aktivasyon için

Sürekli olarak pm den adres bilgisini gönderin diyorsunuz neredeyse 5 kez gönderdik ve aktif değil bilgi vereceğiz diyorsunuz ben KEMALPAŞA mah ersöz sokak no:10 da oturuyorum. Ekran görüntüsünden görüldüğü üzere böyle bir müracaatta yok ne zaman apartmanımıza konan kutu aktif hale gelir ? Torun centerda çalışyıroum. Turknetin ofisi de burada onların zaten hiç bir şeyden haberi yok. Ben mi bilicem bunu yani

İlettiğiniz adresle ekiplere kayıt oluşturup takibini sağlıyorum. Planlı bölgelerde altyapı süreçleri değişiklik gösterdiği için liste bizimle paylaşılmamaktadır. Net süre bilgisi ve çalışma detayı maalesef iletemiyorum. Adres ilettiğiniz zaman kayıt açarak ekiplere sorabiliyorum.

pm den adresimi tekrar iletiyorum zaten turknette müşteri numaramda mevcut, teşekkürler pm den dönüş yaparsanız sevinirim

Kontrol ederek dönüş yapacağım
  • arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler türknet ekibi büyük bir kolpa sıkıyor neden diyeceksiniz hemen anlatayım

kız arkadaşım küçükçekmece inönü mahallesinde oturuyor ben kemalpaşa mahallesinde oturuyorum. mayıs ayında bu kablolar ve kutular çekilirken daha onların evinin orada çalışma falan yoktu sonra ne olduysa bizim burada çalışmalar durdu ve bi anda inönü mahallesine kutular çekildi ve yanlış hatırlamıyorsam 2022 haziran veya temmuz ayı gibi inönü mahallesine gigafiber aktivasyonu tamamlandı.

Şimdi size soruyorum belediye aynı belediye , çalışmaların başlama zamanı desen daha önce başlanmış çalışmaya. Diğer yandan inönü mahallesi tarafında türknet'in başka gigafiber hizmeti verdiği bir mahallede yok. Kemalpaşanın hemen dibinde gültepe'de gigafiber sorunsuz iken bu tarafa bütün kutular kablolar çekilip imalat durduruldu deniyor. Bıraktıkları fiber kablo 5 ay sokakta bekledi kaldırımda izi çıktı...

Diğer yandan evime 200 metre mesafede süperonline yer altından fiber kablo taşıması yaptı

Sorarım sizce sorun belediye de mi bu iş bilmezlerde mi?

• PropositionJoe kullanıcısına yanıt

aynen öyle hiç bir şeyin olduğu yok, cekmece belediyesinin kemalpaşa mahallesine garezi olacak hali yokya taşeronlar sallıyor bence bizim mahalleyi bunun başka bir açıklaması olamaz.

Merhaba, iletilen bölge için belediye ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Sonuçlandığı zaman proje kaldığı yerden devam edecektir.
  • Ya bölge belediyesi ile ilgili nasıl bir sorun olabilir? Kabloyu zaten yer üstünden geçiriyorsun e yan mahallede fiber var ? Vallahi sorunu söyleyin belediye ile ilgili gidip Kemal Çebiyle birebir ben konuşucam

• PropositionJoe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekiplerimiz ilçe belediye ile iletişim halindedir. Yaşanılan sorunla ilgili net bilgim maalesef bulunmuyor. Ekiplerimiz gelişme olması durumunda bilgilendirme sağlayacaktır.
  • Net bir bilginiz bulunmuyor çünkü bölge belediyesiyle ilgili bir problem yok :d tamamen keyfi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.