Şimdi Ara

Küçükken bim'de yaşadığım olay ve büyüyünce aldığım intikam!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam gençler, hikayemin adı cemil abi vangeance.

yıl bilmem kaç, bim yeni açılmış, ben ise çocuğum daha, babamın mafya olduğunu bilmeden yaşıyorum dünyada, bir gün gezerken bim'e uğrarayım peynirli doritos alayım demiştim, bim'e girip her yeri arayıp peynirli doritosu bulamayınca çıkayım dedim, o sırada görevlilerden biri şşt çocuk gelsene bi dk dedi, beni bi odaya soktu, üstümü falan aradı, hırsız olduğumu mu sanıyosun demiştim küçük bedenimle, sadece peynirli doritos istedim... koskoca bekir beyin oğlunu hırsız yerine koymuştu bimci, özür diledi sonra, bu ara böyle olaylar çok oluyor dedi, ama ben onu asla unutmadım, iğrenç ve donuk ifadeli suratını da. Eğer o gün bu yaptığını babama söyleseydim muhtemelen babam orayı 2 dk da ele geçirir, adamı da şişe geçirirdi, ama söylemedim, büyüyünce intikamımı alacağım dedim, intikamım acı olacak dedim, benim intikamım bolbol ketçapın acısına benzemez!

babam emekli olduktan sonra işleri ben devraldım, geçen yıl havaya acımasızca silah sıkıp kahkaha atarak gezerken aniden bu adamı gördüm, bayağı büyümüş, boy boy çocukları olmuş, ama ben o yüzü hiç unutmamıştım, gittiği yere kadar takip ettim onu, 20 yıl sonra intikamımı alacak olmamın verdiği şevkle izledim, sigaramı yaktım ve derin nefes çektim, havaya verirken bile bir başka veriyordum dumanı, çocukluğumun katili, seni buldum...

saatlerce bekledim kapıda çıkmasını, çıkmadı. 2 gün, 3 gün derken çıkmadı. ama bekliyordum, illaki çıkacaktı, hesaplaşma günüm yakındı. onu beklerken yediğim hazır yemeklerle kalorime kalori, sinirime derin asabiyet katıyordum, puslu gözlerimi kısarak dünyaya acımasızlığın resmini çiziyordum adeta, 5.günün sonunda kapıda titremeler olmuştu, evet çıkıyordu. Kapıdan çıkmış etrafa bakıyordu, arabamdan yavaşça indim, yaktığım sigarayı ahenkle yere fırlattım, göz göze geldik, gözlerimle öldürüyordum adeta onu, donmuştu, yıllar önceki gibi donuk ve iğrenç ifadeli suratıyla bana bakıyordu, yanına gittim ve;

+ hatırladın mı lan beni
    - sen?
    + cemil ben!
    - hangi cemil
    + cemil abi uleen!

diyerek kafayı gömdüm o yakışıksız bedenine, vallahi tanımıyorum dedi bana, tanıyacaksın dedim, bim poşetine sardığım silahımı yavaşça açarken bir yandan da elimdeki peynirli doritos kırıntılarını kafasından aşağı döktüm, o an duraksadı, yoksa? dedi. yoksa ne? dedim. yoksa sen hikmet abinin çocuğu cemil misin? dedi. iyice sinirlendim, beni hatırlamıyordu, oynadığı gururumu, çocukluğumu hatırlamıyordu, silahımla yanağına oturttum bu sefer, ben senin esaretinim ulan, odaya kapattığın o minnacık çocuğum! dedim. yine hatırlamadı, dövdükçe dövüyordum ama hala hatırlamıyordu! hatırlamayacaktı da, çünkü bu onun için önemsizdi, ama benim yıllarım bu olayı düşünmekle geçmişti, tetiği çektim, tam alnına dayamış şehrin azizleri tarzı salavatamı çekiyordum ki;

- babaaaaa!

diye bir ses orta yerimi cızlattı, yapamazdım, çünkü çocuğu vardı... onu görünce sakladım hemen silahı, boşver dedim kendi kendime, allahından bulsun, gittim arabadaki kalmış doritoslardan birini de miniğe verdim, çok sevindi, sağol dedi, son kez baktım adamın suratına ve arabama doğru yol alırken;

- özür dilerim! her ne yaptıysam özür dileriiiiiim!

dedi. kabul ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mafya CemiL -- 18 Temmuz 2011; 21:50:53 >

• Mesajım bulunsun

• Okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroIceTR -- 18 Temmuz 2011; 22:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroIceTR

Okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sick kunt

Alıntıları Göster
    dua etki sadece üstünü aramış

• quote:

Orijinalden alıntı: sick kunt

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: -T-

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: syhkan

quote:

/>

Alıntıları Göster

• The god father i cok izliyorsun anlasilan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: syhkan

quote:

/>

Alıntıları Göster
    Sonrada "Gta Bim Edition"'u Kapatıp Yattın

• quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

Alıntıları Göster
    Evet diyorum.Hülya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

The god father i cok izliyorsun anlasilan :)
    işin gücün yokmu lan senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 18 Temmuz 2011; 22:26:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

işin gücün yokmu lan senin

Alıntıları Göster
    rezervaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhnGL

rezervaaa

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

Alıntıları Göster
    ultra liseli detected !!!
  • Serin hikaye

basarilarinin devamini dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

Serin hikaye

Sana gıcık oluyorum ama bu güldürdü.

Yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

Serin hikaye

Sen bi kitap yazmaya başla bu konu iyi iş yapar bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

Sana gıcık oluyorum ama bu güldürdü.

Yaş kaç?

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.