Şimdi Ara

Küçükken çok fenaydım :D:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlkokuldayken kavga ederdik. Sonra ben okulda dövemezdim sinir olurdum. Dövemezdim derken ayırırlar felan sonuçta. Sonra giderdim çocuğun yanına, hadi barışalım ya küs durmayalım derdim. Barışırdık. Sonra çıkışta beraber çıkalım bişe dicem derdim. Çıkışta boğazını sıkıp özür dilettirirdim. Zorla özür dilerdi hepsi. Yazık lan.

• okumayın kavga eden ilkokullu
  • hınzır seni
  • Küçükken okulu zehir etttigim bir çocuk vardı her gün doverdim sınıfta rahat birakmazdim üzülüyorum şimdi kim bilir nasıl travma yasattim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

Küçükken okulu zehir etttigim bir çocuk vardı her gün doverdim sınıfta rahat birakmazdim üzülüyorum şimdi kim bilir nasıl travma yasattim

Ben çok saf başlarım her zaman, sonra işin ehli olurum bu konularda. İşte okulun ilk günü ben ön en sırayı kapmıştım. Sonra bir çocuk geldi bana tokat attı yerimden kaldırdı. Hiçbir şey diyemedim çünkü daha önce hiç başıma gelmemişti. Okulda bir süre geçti işte sonra. Bizim sınıfın katında sahne bölümü vardı okulun işte folklörünün felan oynandığı, o sahnenin ön tarafı işte bilirsiniz daire gibiydi, dairenin bitimiyle duvar arası da böyle kuytuda kalıyordu. Yani kuytu derken herkesin görebileceği biryer ama kaçış yeri yok. İşte ondan sonra çocuğu oraya sıkıştırıp baya bir pataklamıştım. Yazık garibim 1 tane bile vuramamıştı.

• Bu konuyu 12 sene önce konu dışına açsan yine aynı tepkileri alırdın birader.
    Burada böyle konular baltalanır
  • Klasik trol konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başına gelenleri kendi yapmış gibi anlatma çabaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.