Şimdi Ara

Küçükken Hayali Arkadaşı Olan Var mıydı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pokemondaki eş keçım benim can dostumdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Olric gibi bişeymi bu hayali arkadaş,veya akıl oyunları filmindeki gibimi ?

eçen gün bankada oktayla karşılaştım.. o beni hatırlamasa yemin ederim benim onu tanıyacağım yoktu.. nasıl hatırlayabilirim.. ilkokuldan beri görmedim.. çok değişmiş.. ama gözleri aynı.. aynı felfecir bakışlar.. çocukken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.. gel desem gelir öl desem ölürdü.. en çok onunla konuşurdum.. geçmiş gün.. hatırlamadığım bi sebepten ayrı düştük.. bir daha da ne gördüm ne de haber aldım..

Bankadan çıkıp hemen yandaki kafeye oturduk.. sigara ikram ettim.. geri çevirdi.. önceden içermiş.. tam on sene içip bırakmış.. bir daha ağzına sürmemiş.. ee.. Dedim.. anlat bakalım.. anlatmaya başladı.. kaptan olmuş.. yıllarca kuru sulu türlü çeşit yük ve yolcu gemilerinde çalışmış.. gitmediği görmediği memleket kalmamış.. moğolistanda ava çıkmış.. zanzibarda dalış yapmış.. Chicago müzikalini Chicagoda izlemiş.. anlattı da anlattı.. cüzdanındaki bi foftoğrağı gösterip karım dedi.. sandra bullockun speed te oynadığı halinin tıpkısı bir hatun.. bilmemnere orkestrasında keman çalıyormuş.. yedi sene önce bir otobüste tanışıp bir vapurda ilanı aşk edip bir uçakta dünya evine girmişler.. toplu taşımadan yana yüzü gülen bir çift insan.. bir de kızları olmuş.. bir görsem öyle sevimliymiş ki.. gözleri aynı annesiymiş.. babasından bir tek inatçılığını almışmış.. kızının fotoğrafını da gösterdi.. adam hazırlıklı gelmişti.. belgesiz tek laf etmiyordu..

Sohbet iyiydi hoştu fakat benim hemen eve gitmem gerekiyordu.. kaçanın anası ağlamaz.. yarım ağızla oktayı da davet ettim.. şans bu ya.. adamın bütün öğleden sonrası boşmuş.. o da yapacak bir şeyler arıyormuş.. zaten bi kaç günlüğüne gelmiş.. avşadaki bağ evine dönecekmiş.. altı ay gemide altı ay da avşadaki bu evde yaşıyormuş.. mutlaka ziyaretine gitmeliymişim.. hem teknesiyle balığa çıkarmışız.. öyle çok büyük bir şey değilmiş ama ayağını sudan kesiyormuş işte.. gitmezsem çok darılırmış..

Birlikte kalktık.. arabası hemen şurdaki otoparktaymış.. yürüdük.. aynı boyda olmamıza rağmen benden daha uzun durduğu yetmezmiş gibi aynı yaşta olmamıza rağmen benden daha genç duruyordu.. ne yalan söyleyeyim.. bu duruşuyla sinirimi bozuyordu.. arabasına bindiğimizde kıskançlığım bir kat daha arttı.. bir ford mustang.. kontağı çevirdiğinde fesatlıktan tansiyonum düştü.. gözlerim karardı..

Oktay anlatmaya devam ediyordu.. gemide okumak için bol bol vakti oluyormuş.. sonraları kendisi de yazmaya başlamış.. ilk öykü kitabı iki yıl önce basılmış.. hayret nasıl duymazmışım.. halbuki eleştirilerde adı umut vaat eden genç yazarlar arasında anılıyormuş.. sözünü yol tarifiyle kestim.. buradan sola döneceksin..

Yolculuk bitti.. ama oktayın pek de öz olmayan geçmişi bitmedi.. fotoğrafçılığa da ilgisi varmış.. haliyle o kadar farklı coğrafya görünce fotoğraf çekmeden olmazmış.. zamanla on binerce fotoğraflık bir albümü olmuş.. ne içersin.. çay alıyım.. şekersiz lütfen.. çaylarımız hazır.. albüm demişken.. koleksiyonerliğe de merak salmış.. yatak odasının bir duvarı eski yeni yerli yabancı kibrit kutularıyla kaplıymış.. bütün Sadri alışık filmlerini bir araya getirmeyi başarmış.. haftada bir maaile oturup bi tanesini izlemeden rahat edemezlermiş.. kızlarının adı müjganmış.. bi oğulları olursa adını Sadri koyacaklarmış.. bir çay daha.. hayır teşekkürler.. ziyaretin kısa olanı makbulmüş.. sonra gene gelirmiş.. yıllar sonra birbirimizi bulmuşuz ya.. bir daha bırakmazmışız.. hadi görüşürüzmüş.. kendime çok iyi bakacakmışım.. ben ona lazımmışım.. bütün gücümü toplayıp gülümsedim.. tabi tabi.. mutlaka.. inşallah.. öyle ya.. hayhaylar eşliğinde misafirimin ardından kapıyı kapattım..

Sefil hayatımla baş baş başaydım.. oktayın yanında küçülmüş.. çocukluğuma geri dönmüştüm.. sanırım söylemeyi unuttum.. Oktay benim çocukluktaki hayali arkadaşım.. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.. gel desem gelir öl desem ölürdü.. geçmiş gün.. hatırlamadığım bi sebepten ayrı düştük.. giderken hayallerimi de çalmış alçak.. bir daha görmesem iyiydi..

• herkes mi şizofrendi yeni çıkan spor gazetesi!
  • 6 yaşındaydım.Karanlıktan korktuğum bir dönemden geçiyordum.O kadar korkuyordum ki aralığın ışığını açık bırakırdım.Yine de gözümü bile açmadan direk uykuya dalardım.Yine böyle gecelerden birinde bir gözümü açayım dedim.Neden dedim bilmiyorum demez olaydım.Kuzenime benzeyen(o da 5 yaşında falandı o zaman) ama ölü gibi beyaz tenli simsiyah saçlı bir çocuk bana dikdik bakıyordu.Korkudan elim ayağım titredi direk kafamı dönüp o aslında yok gibi düşünmeye başladım.Tırstım tabi gitti mi diye bir daha bakiyim dedim.Gitmemiş.Ben de "oha gerçek mi acaba" diye eline dokunmaya çalıştım dokunduğum an kayboldu.Sanırım bunun sebebi televizyonlarda çıkan "Garez" filmi reklamlarıydı
  • benim vardı bigün ataride hile yaptı suratını kalorifer peteğine vura vura öldürdüm allahın izniyle.
  • gercekten goruyo muydunuz ya.
    ben evcilik oynarken baska birileri varmis gibi konusurdum ama hic gormedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de vardı, ismini söylemeyeyim çok saçma bir şeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomguy -- 22 Temmuz 2012; 23:28:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kas imparatorluğum vardı

• Hayali arkadaş tarzı birkaç şeyim vardı. İşin garip tarafı son 2-3 yıldır hala var, ama kaybediyorum yavaş yavaş...
  • niyeyse benimkinin adı Hakkıydı. ama çok severdim onu uzun bacakları kocaman gövdesi küçücük kafası vardı. Çok özledim onu.

• Redrum-The Shining

Küçükken Hayali Arkadaşı Olan Var mıydı ?
  • Korktum lan bu ne.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.