Şimdi Ara

KÜÇÜKKEN PAİNTTEN YAPTIĞIM KARİKATÜRLER [SSLİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
7
Favori
4.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten başarılı. Özellikle çizimler. Bence devam etmelisin.
  • Hocam şuanda ne yapıyorsun sakıncası yoksa sorabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

Hocam şuanda ne yapıyorsun sakıncası yoksa sorabilir miyim

Elektronik mühendisiyim :/

• Hepsini anlamadım ama özellikle ilk olana baya güldüm çok güzelmiş
  • Ben sevdim

Mobil veriden girdim pisman degilim. Hele forma olayina iyi guldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 18 Şubat 2017; 23:24:16 >
  • Bir kaç tanesi hariç olmak üzere genel olarak çok beğendim, devam etmemeniz kötü olmuş.
  • Harika hocam çok beğendim elinize sağlık
  • Olm adam yetenekli lan
  • Son resim inci sözlükten çalıntı kardeş? Googlede resmi aratın bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 19 Şubat 2017; 1:1:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Son resim inci sözlükten çalıntı kardeş? Googlede resmi aratın bulabilirsiniz

Onlarin benden calma ihtimali olabilir mi acaba çünkü incisozluk aog kgb gibi platformlarda benim cizimlerim fink atıyor .. burdaki cizimlerin disinda oralarda gordugun paint cizimlerinin %90 i şahsıma aitdir. Ben bunu her türlü yetenegimle ve resimlerin orjinallerinin bende olmasiyla kanitlayabilirim. O paylasanlarada sorabilirsin eger biraz delikanliysa benden aldigini soylerler. Cizimlerimin altina elimden geldigince tag imi atiyorum ama o tagi silip kendi tagini atmalari 5 saniyelerini almiyor. Emek hırsızlığı bu . Buna yapacak bisey yok ne yazikki benim herhangi bi sosyal medya hesabim yok. Zamaninda vardi saga sola atiyordum buraya attigim gibi. Simdi herkes kullaniyor. Bu durum hosuma gidiyo ama senin gibi calinti malinti diyenleri görünce uzulmekten baska bisey yapamiyorum

• tr26tr vardı bi aralar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCA

quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Son resim inci sözlükten çalıntı kardeş? Googlede resmi aratın bulabilirsiniz

Onlarin benden calma ihtimali olabilir mi acaba çünkü incisozluk aog kgb gibi platformlarda benim cizimlerim fink atıyor .. burdaki cizimlerin disinda oralarda gordugun paint cizimlerinin %90 i şahsıma aitdir. Ben bunu her türlü yetenegimle ve resimlerin orjinallerinin bende olmasiyla kanitlayabilirim. O paylasanlarada sorabilirsin eger biraz delikanliysa benden aldigini soylerler. Cizimlerimin altina elimden geldigince tag imi atiyorum ama o tagi silip kendi tagini atmalari 5 saniyelerini almiyor. Emek hırsızlığı bu . Buna yapacak bisey yok ne yazikki benim herhangi bi sosyal medya hesabim yok. Zamaninda vardi saga sola atiyordum buraya attigim gibi. Simdi herkes kullaniyor. Bu durum hosuma gidiyo ama senin gibi calinti malinti diyenleri görünce uzulmekten baska bisey yapamiyorum

Nereden bilebilirim ki çalındığını, dediğin doğruysa kusura bakma kardeş. Eski tarihli olunca gönderi ister istemez inandırıcı geliyor

• Çok iyiymiş. Şimdi yaşın kac? Senin yerinde olsam hobi olarak devam ederdim mizah yeteneği çok güzel birşey. İnsanlarla iletişiminde de çok etkili olmuştur bu yetenek sana.

• Attım fav a +rep
  • Çok iyi

• çizimler güzel mizah kötü

ama yaşa göre o da iyidir
  • 16 numaralı ekrem iyiymiş
  • çok begendim ben haftada 1 2 paylaşsanız boyle takip ederim ben
  • Guzel

• Dhdeki emojilerin hikayesiyle alakali bi konun vardi onun devamini getirsene. Cizimlerin guzel baya mizah anlayisin da fena degil bi kac tanesine iyi guldum. 😂

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.