Şimdi Ara

Küçükken Şöyle Sanıyodum Dediğiniz Şeyler? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
225
Cevap
6
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana pilavda demişlerdi, bir kazan da pilav artmıştı, bir yudum bile yememiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trastan sonra sıhhatler olsunu saatler olsun sanırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pamukkale'ye ilk defa gitmiştik, sene 2000 veya 2001. Anneme sormuştum bu ne biçim pamuk çok sert diye. Bıkmadan usanmadan cevap vermeye çalışmıştı ama yok, ben pamuk olmadığına inanmamıştım. Çocukken her şey çok güzeldi be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karrrlaaarr düşeeerr düşer düşer ağlarım heeepiss milir ağlarımm
  • Her sey benim etrafimda, sadece ben gercegim, dunyanin benim etrafimda kuruldugunu zannediyordum. Surekli bu kurulu duzeni kuranlarin beni izledigini dusunuyordum. "Izlediginizin farkindayim" diye icimden gecirirdim hep. Birisi benimle konustugunda yine icimden "sen gercek degilsin" diye soylenirdim. Boyle sizofrenik, okb li buyudum. Su an da aklimi mok goturuyor bin bir cesit takintim var zaten.
    Ek olarak;
    -Gokyuzundeki maviligi Allah saniyordum.
    -Kizlarin pipisi olmadigindan her iki bosaltimi da ayni yerden yapiyorlar saniyordum.
    -Devlet denilen seyin kocaman bir binada, her seyi yoneten kurum oldugunu zannediyordum.
    -Bilgisayarda Ram o bilgisayarin gucunu belirliyor zannediyordum.
    -Hayvanlarin aslinda konusabildigini ama bizlere numara yaptigini zannediyordum. (Su uyduruk filmlerden etkilenme degil kendiligimden oyle dusunurdum)
    -Dunyanin uzerinde degil icinde yasadigimizi zannederdim.

• ayna grubunu kör saniyodum

• Adolf Hitleri birden fazla zannediyordum.

• allah var sanıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

allah var sanıyodum

a büyük olucak

• İlkokulda kitapların arkasındaki kaynakça bölümünü dil sanıyodum her sene kendi kendime bu senede öğretmediler diyodum taki açıp ordakileri okuyana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

quote:

allah var sanıyodum

a büyük olucak

allah VAR SANIYODUM

• Bulutlara oturabileceğimizi sanardım..Şu an bile keşke öyle olsaymış diyorum
  • çanakkale boğazında istanbul boğazındaki gibi köprü var sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Anne babanın hiç ölmeyeceğini sanırdım.

Bu kadar mesaj içerisinde en hüzünlüsü bu olmuş.Başınıza geldiyse Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar,gelmediyse de Allah geçinden versin.
  • 95 dogumluyum seneye 96 li olcam sonra 97li falan diyodum :) annem dogrusunu anlatirdi ben yine anlamazdim

• Zenciler yıkanınca, beyaza dönüyor sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

ALLAH ıslah etsin senin gibi ucubeleri

Oo geldi hosgoru dininin hosgorulukleri

Birader yaptığın şebeklik, üstüne hoşgörü diyorsun.

Not: Agnostiğim.

Trolü beslemeyin.

Otede oyna

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Babamı kaybettim 10 ay önce sağolun Allah razı olsun. Tek çocuk olunca daha da zor oldu benim için koskoca evde 2 kişi kaldık. Allah herkese ailesiyle güzel vakit geçirmek nasip etsin hayattaki en değerli varlıklarımız, anne babamız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Babamı kaybettim 10 ay önce sağolun Allah razı olsun. Tek çocuk olunca daha da zor oldu benim için koskoca evde 2 kişi kaldık. Allah herkese ailesiyle güzel vakit geçirmek nasip etsin hayattaki en değerli varlıklarımız, anne babamız.

Allah yardımcınız olsun hocam.Benim şükür ettiğim nadir konulardan biri de sevdiklerimin hayatta kalması lakin ecel geldi mi kaçış yok ne yazık ki3 aylık bebeğe de ecel geliyor 90 yaşındaki dedeye de.Her ne kadar sevdiklerimi kaybetme korkusundan çoğunlukla dine sarılsamda hayattan ve böyle bir yapıdan tiksiniyorum.Dünya üzerinde her gün canını kaybeden insan sayısı yaklaşık olarak aynı.İşte dünya öyle pislik bir yer ki insanlar ne olur o sıra yakın zamanda sevdiklerimize,bana gelmesin şeklinde bir hale giriyor.Kimse belki bu şekilde dua etmiyordur ama ölümler devletlerin vergileri gibi bir gün bir yerden alınır vergi bir gün başka bir yerden dua ederken bizi kazadan beladan koru derken ne yazık ki bizim yerimize bugün başkası ölsün demiş gibi hissediyorum ben nedense.Bugün kim bilir yine kimler hangi sevdiklerini kaybetti ama işte böyle bencil ve acımasız bir yerde canını yitirenler masum bile olsa (teröristleri,katilleri bu sınıfın dışında tutuyorum) senin bir tanıdığın olmadığı sürece senin için bir anlamı olmuyor.

• Atatürk ü herkesin sevdiğini sanıyordum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.