Şimdi Ara

Küçükken Yanlış Bildiğiniz Bilgiler... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anne ve babanın sadece aynı yatakta yatmasıyla sürpriz bir zamanda eşler birbirinden habersiz çocuk olur sanırdım. Niye mi ? Abi çünkü tüm dizilerde, filmlerde vs. kadın, adama hamileyim diyince adam çok şaşırırlardı, ben de kendimce 7-8 yaşlarında böyle bir mantık yürütmüştüm yani yapıyosan bu kadar şaşırılmaz dimi en azından tahmin edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PCX-

cocukların öpüşerek meydana geldiğini sanardım

+1500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken türk filmlerinden olsa gerek kadınların belli bir yaşı geçince kendi kendine hamile kaldığını ve bir erkekle evlenmesi gerektiğini zannederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrarengizhus -- 18 Mayıs 2012; 10:38:04 >
  • Beyler köfte= kamyon,kamyonet, tren falan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

Filmlerde İntahar Sahnelerinde Gerçekte Ölmek İsteyenlerle Dizi Çektiklerini Sanardım Yani Reelde İntahar Etmek İsteyenler Dizilerle Anlaşma Yapıp Gerçekten Binalardan Falan Atlarlar Sanardım

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölmekten Güldüm

kızlar makattan işiyor sanırdım

E ben hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Atam izindeyiz lafınını görünce herkes tatil mi yapıyor zannetmiştim.

+1

• askeri inzibatlar dolaşırken, kafalarında AS.İZ. yazısını ; ASKER İZİNLİ diye yorumlardım.
  • bayan ünlülerin parası yok, fakir zannederdim. kıyafetlerinin orasını burasını açık görünce üzülürdüm, kıyafetinin tamamını alamamış diyeyırtmaçları falan hep yırtık(bilinçli bir şekilde yapılmamış) sanırdım

Edit: yırtık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlashan -- 18 Mayıs 2012; 12:28:37 >
  • Ital urunlerin italya'dan geldigini sanirdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

Ital urunlerin italya'dan geldigini sanirdim..

+1

• yanlış anlaşılma olmasın doğuda büyüğüm için havaalanında falan yabancı dil konusan insanları kürt sanırdım

• Ben bulguru pirinçten yapılıyor sanırdım
  • Devre arasında kaleciler değilde kaleler toptan sökülüp yer değişiyor sanardım.
  • Yanlış anlaşılmasın, doğuda büyüdüğüm için yabancı dil konuşan tüm herkesi kürtçe konuşuyor sanardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Devre arasında kaleciler değilde kaleler toptan sökülüp yer değişiyor sanardım.

Nasıl bir hayal ürünüydü o :)

• "Park yasaktır" ibaresini,bildiğin salıncaklı,kaykaylı,tahteravellili park yapmak yasaktır zannederdim... :)

• Akşam derbi varken ben bi futbol oyununda akşam maç yapacak takımları seçip maç yapardım ve skorun o olacağını düşünürdüm
  • CDlerin üstüne oyunun ismini yazınca oyunu yükleyebildiğimi sanardım
  • ben bulutları kavanoza koyup evde beslemeyi düşünüyodum. kavanozum içine girebilecegini düşünüyordum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.