Şu anda kullanmakta olduğum toplama PC sürekli sorun çıkarıyor o nedenle yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Küçük bir kasa olsun diyorum çok yer kaplamayan. IKEA kitap ünitesi var bir tane onun içine sığacak şekilde olursa güzel olur. Ortalıkta çok dolanmasın. Cihazdan beklentim, Adobe Photoshop ve Lightroom çalıştırsın. Gorpro dan kaydettiğim videoları render edebilsin. Onun dışında x265 codecli film oynatabilsin. Performans olarak beklentim bu kadar. Bunun haricinde bir de yeni aldığım bluray yazıcı var onu bu tip küçük kasalara takabilir miyim emin değilim ama öyle olursa iyi olur benim için.
Bütçem de limitsiz değil maalesef o nedenle fikre ihtiyacım var.
Toplama da olsa olur ama hem ben becerebilir miyim emin değilim hem de toplatsam kime toplatırım onu bilmiyorum. Marka olunca da sanırım fiyat otomatikman katlanıyor.
Neyse çok uzattım, önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler
aynen marka olunca kalitesiz parçalara katlarca para veriyorsun senin ihtiyacın microATX bir kasa ve anakart yani küçük kasa ve anakart beklentilerin çok küçük şeyler hemen hemen her bilgisayar ile yapabileceğin şeyler zaten her şey dahil maksimum 1500 tl tutar forumun 2. el bölümünde harika ilanlar var göz atabilirsin
Peki bu tip bir işe girsem bana gerekli olan parçalar neler olur? ona göre bakiyim 2. el kısmına da
mesela şunun gibi birşey buldum ama bu sadece kasa daha bir sürü şey almak gerekiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme