Şimdi Ara

KÜFÜR KÜFÜR KÜFÜR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    party başkanıyım party pls diolar full diom
    ok saol diolar başlıolar ks ye
    yapma diom
    başlıo küfre
    ----------------------
    gene party başkanıyım
    party dio
    yer yok
    diom
    ısrar edio
    yok diom anlamıyor musun dediğim anda
    all chat küfürle doluyor
    ------------------------
    party başkanıyken gene aynısı oluyor ve biri party istiyor
    yer yok diyorum
    bu sefer direk başlıyor küfre
    işte bu anda monitörü kırasım kasayı duvara atasım elime ne geçerse parçalayasım geliyor
    ne bu yaw
    yok diyorum yer yok diyorum ya ks ya küfür

• party kurarken en güzel yol pm'yi blocklamak ve sadece kestiğin yaratıkla ilgilenmek onun dışında hiç bişeyle ilgilenme.eğer party'e adam lzm olursa al sekk'den veya spotta varsa işe yarayacak bir eleman al ve devam et.şahsen ben party kurarken böyle yapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoWeDoR

party kurarken en güzel yol pm'yi blocklamak ve sadece kestiğin yaratıkla ilgilenmek onun dışında hiç bişeyle ilgilenme.eğer party'e adam lzm olursa al sekk'den veya spotta varsa işe yarayacak bir eleman al ve devam et.şahsen ben party kurarken böyle yapıyorum

+1903
  • quote:

party kurarken en güzel yol pm'yi blocklamak ve sadece kestiğin yaratıkla ilgilenmek onun dışında hiç bişeyle ilgilenme.eğer party'e adam lzm olursa al sekk'den veya spotta varsa işe yarayacak bir eleman al ve devam et.şahsen ben party kurarken böyle yapıyorum

+1907
  • Kufur eder eder susar takma
  • quote:

+1905 GSyi unutmayalım
  • Aposta parti kurulmaya gelmiyor 10 lvl bile party diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.