artık bıktım yaw party başkanıyım party pls diolar full diom ok saol diolar başlıolar ks ye yapma diom başlıo küfre ---------------------- gene party başkanıyım party dio yer yok diom ısrar edio yok diom anlamıyor musun dediğim anda all chat küfürle doluyor ------------------------ party başkanıyken gene aynısı oluyor ve biri party istiyor yer yok diyorum bu sefer direk başlıyor küfre işte bu anda monitörü kırasım kasayı duvara atasım elime ne geçerse parçalayasım geliyor ne bu yaw yok diyorum yer yok diyorum ya ks ya küfür
party kurarken en güzel yol pm'yi blocklamak ve sadece kestiğin yaratıkla ilgilenmek onun dışında hiç bişeyle ilgilenme.eğer party'e adam lzm olursa al sekk'den veya spotta varsa işe yarayacak bir eleman al ve devam et.şahsen ben party kurarken böyle yapıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: NoWeDoR
party kurarken en güzel yol pm'yi blocklamak ve sadece kestiğin yaratıkla ilgilenmek onun dışında hiç bişeyle ilgilenme.eğer party'e adam lzm olursa al sekk'den veya spotta varsa işe yarayacak bir eleman al ve devam et.şahsen ben party kurarken böyle yapıyorum
+1903
quote:
+1907
Kufur eder eder susar takma
quote:
+1905 GSyi unutmayalım
Aposta parti kurulmaya gelmiyor 10 lvl bile party diyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme