Şimdi Ara

Kugaların Kronik Sorunları Mı Var ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
21.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: e30 m3

Ic mekan arkadan ibaret degil on taraf cok dar klasik ford duzeni

Ön tarafta hem koltuk genişliği hem diz hem baş mesafesi rakipleri ile aynı ya da fazladır, örneğin cr-v'den fazla.

Ama elektronik el freni yok saklama gözü sıkıntılı, artı ses sistemi ve ekran konumu derken dar gözükebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuga alınırmı alınır hatta aldım.aracı alırken tucson un yenisi daha çıkmamıştı önümde sportage,ix35 ve qashqai alternatifleri vardı.qashqai gereksiz pahalıydı diğer ikisindede motordan şikayetçiydi alanlar ama donanım yönünde çok iyiydiler eşimim abisine kuga almıştık denedim ve hoşuma gidince kuga almaya karar verdim aslında 4*4 modelini almak istiyordum ama bütçe 4*2 ye yettiği için onu aldım.gelelim kronik soruna başıma gelen ve duyduğum genel olan bir arıza durumu yok araçlarda.bu arada neden kuga az satıldı konusuna gelirsek ilk çıktığı dönem piyasadan pay kapamadı en büyük sorun bu oldu sebebide kuga gerçek suv olarak piyasaya çıktı 2000 motor ve 4*4 olarak tabi suvcuk olan 1600 motor 4*2 araçların fiyatlarından fazla olduğu için satış rakamı düşük oldu ve piyasada yer edinemedi.1.6 4*4 modeli ve 4*2 modeli piyasaya çıktığında herkez çoktan pazardaki yerini sağlamlaştırmıştı.benim görüşüm bu.bana sorarsanız tucson 4*2(turbo motor) ile kuga 4*2(turbo motor) yi alma şansım olsa aynı fiyatta tucsonu tercih ederim ama tucson4*4 ile kuga 4*4 ü alma şansım olsa kesinlikle ama kesinlikle kugayı alırım(çift kavramalılar gibi ısınma problemi yok ve 4 çekeri çok ama çok iyi)

• kuganın bildiğim en büyük kronik sorunu 2 eli.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.