Kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim..! diyen biri için..........
düşünceleriniz?
haydi tartışalım :)
Ben de ama konu dışında devam edelim istersen.
Hare Rama
Olabilir..Neden olmasın..
Mesela yerine göre R&B'de dinlerim ama zırva birşey değilse..
Ama kişisel tercihim ; Klasik, Soul, Blues, Opera tarzlarından şaşmam..
Kulağa hoş gelen her müziği dinleyenler ideal müzik dinleyicisi grubudur.
quote:
Orjinalden alıntı: jakoben
Kulağa hoş gelen her müziği dinleyenler ideal müzik dinleyicisi grubudur.
Benım Gibi
Yeri Geldiğinde Türk Sanat Müziği Yeri gelir Kopmak İçin Club Mix Yeri Gelir kafa Sallarım Lp İle Yeri Gelir Dalarım Hüzne Arabesk İle Kendimi Sewiyorum yha
yani ben müzik ve sanatçının sesiyle şarkının alakasın abakarak , kulağıma hoş gelen hertürlü melodiyi dinlerim.
tabi bunda o anki ruhsal durumda etki eder .
zaman olur fantazi dinlerim zaman olur rock, metal ,, zaman olur R&B , hiphop vs vs
Geçenlerde TRT2'de bi programda adamın biri söylerken dinledim, çok etkilendim, sizlerle de paylaşmak istedim: "günümüzde kimlik açık büfesinde yaşıyoruz, herkes bütün doğruları, bütün güzellikleri sahiplenmeye çalışıyor. Herkes tabağının aldığı kadar doluşturmaya bakıyor. Bu yüzden kimse tam bir kimlik sahibi olamıyor. Popüler kültür herkese aynı şeyleri beğendiriyor. Kişinin kendi gerçeğini bulmasına fırsat yok. Popüler kültürden ayrı durmayı göze alanlar, toplumdan dışlanmayı göze almış oluyor..." vb. meâlde devam ediyordu... Düşünürsek, konu ile alâkalı bence.
bende öyleyim mesela normalde arabesk parçalardan nefret ederim ama bazen onlardan bile hoşuma gidecek şeyler çıkıyor ... Ama maalesef hala hiphoptan nefret ediyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: trifle
bende öyleyim mesela normalde arabesk parçalardan nefret ederim ama bazen onlardan bile hoşuma gidecek şeyler çıkıyor ... Ama maalesef hala hiphoptan nefret ediyorum...
Ben de o rap midir hiphop mıdır, ne karın ağrısıysa Hele Türkçe hiç yakışık almıyor.
arebesk hariç o anki ruh halim herne ise ona hitabedebilen her tür müziği dinlerim
zaten normalide o olmalı . insan tek tip müzik dinlememeli bence . ne o öyle ben bana hoş gelen her tür müziği dinlerim hiç farketmez türü...
ben tupac dinlerim led zeppelin dinlerim metallica dinlerim adnan şenses dinlerim gülay dinlerim
millet soruyo ne tür müzikten hoşlanırsın.tarzın ne.ulan ne tarzı kulağıma hoş gelsin yetr derim hep.pek müzik dinleyen biride değilim.radyoda dinlediğim müziklerin ne adını ne de söyleyenini bilirim.o yüzden sevdiğim bi şarkıyı 2.defa dinlemem zor oluyor...
ilk bakışta ne kadar rahatsız edici bir cümle olsa da, yukarıdaki yorumlara da hak veriyorum * koluna bileklik üstünde bol pantolon görünce hip-hopçu musuüğğhn sien?" diye sorulan sorulara da bu yüzden "hee hee öyleyim" gibi cevaplar verilir genelde. aslında bu dünyada tek bir müzik türü olmadığını herkes bilir. yani tek bir müzik dinlemeniz ve onun sizin hayat tarzınızı da etkilemesine gerek yoktur zaten. en iyisi discovery channel modunda çeşitliliği kutlamaktır ve kimseye bulaşmamaktır kanımca..
arkadaşlar kulağa hoş gelen müziği her müziği dinlemek güzel ama bu bence kişide olması gereken müzik karakterine çok zarar verir sizcede vermezmi
Müzik karekteri de ne oluyo ? Yeni mi çıktı?
benim için ahmet şarkı söylemiş memet şarkı söylemiş farketmez önemli olan müzik gerisi beni alakadar etmez. Müzik türüde farketmez Bi bakmışsın İlahi dinlerim sonrada Sagopa dinlerim
Müzik karakteri kişinin dinlediğin müzik türünün etkisi ile oluşan bir yapıdır.Ve genel karakterdede öenmli bir yer tutar.