Kulağa kaçan su nasıl çıkar
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
o kulağın üzerine yat bir süre
-
1 haftada çoktan çıkardı
Bakteri üremiş olabilir
Yüzücü kulağı deniyor
Kbb ye gidebilirsin
Siprogut(antibiyotik kulak damlası) ve birkaç damla vermişti bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence 1 hafta da cıkardı. benim de yüzmeye gittigim zamanlarda kulagıma su kacmisti bi kac gün sonra iltihaplandı kulagım agridan duramamistim acile gittigimde temizlediler ve bi kac damla vermislerdi. sen de hastaneye gitmelisin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ağrı falan yok ama acile gidip ne dicem?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
Ağrı falan yok ama acile gidip ne dicem?Kulağına bakımca görür zaten burada yazdıklarını ona söylicen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam geçmiş olsun. Tam 1 yıl önce buna benzer bir durum yaşadım. Soğuktan mı oldu yoksa duştan mı bilmiyorum. Kulağımda tıkanıklık hissi ve ağrı vardı. Yutkundukça gelen su sesleri kafayı yedirtecekti. KBB'ye gittim. Kulak içine cihazla baktı kir vs. görmedi. Kulağıma kamerayı sokup baktı ben de tabi ekrandan görüyorum. Kulak zarına kadar gitti burnumu tutarak güçlüce nefes vermemi söyledi. Ben nefes vermeye çalıştıkça kulağımın içinde lıkır lıkır gelen su sesi ve ekranda da kulak zarının diğer tarafında hareket eden suyu görüyordum. Kulağıma bir ilaç bastı ve kulak zarını uyuşturdu. İnce bir iğneyle deldi ve yine burnumu tutarak nefes vermem gerektiğini söyledi. Bunu yaptıkça o basınçla içerdeki su dışarı çıktı. Buna benzer bir şeyse şayet kötü bir durum. Ayakta tedavisi mevcut fakat sizinki aynı durum mu bilmiyorum. Yine de KBB'ye görünmenizde fayda var. Doktor bunun kulak nezlesi olduğunu söyledi. Bu arada delinen kulak zarı yaklaşık 1 ayda kapanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 10 Şubat 2025; 21:36:52 >
-
banada benzeri olmuştu kbb de adam kulağıma hortum tutup suyu çekmişti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi kulağına kaçtıysa ona zıt hizadaki ayağını kaldır ötekini topuk yap zıpla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X