Şimdi Ara

Kulağı kaplayan kulaklık önerisi (Sennheiser PX-200 aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulağı kaplayan modellere ne ad veriliyor bilmiyorum, başlık biraz garip oldu sanırım :)
    Cowon U3 ile kullanmak için almak istiyorum. Kulak içi olan modelleri kullanamıyorum. Kulaklarım uygun değil sanırım :)
    Ayrıca portatif katlanan bir model olursa çok iyi olur. Ufak bir çanta içinde cowon ile birlikte taşıyacağım.
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnDuLiN -- 6 Mart 2008; 10:39:51 >

• Sennheiser px-100 yada KOSS KSC75 sana uygun
  • İkisi de kulağı içine almıyor ama. Tümü ile kapatanlar bu cowon u3 tarzındaki mp3 çalarlar için uygun değil midir?
  • sen küçük birşey arıyom diyince ben bunları yazmıştım sennheiser hd serisindende portatif modeller var ama tam bilgi sahibi değilim onlar hakkında
  • Teşekkür ederim :)
    Ben araştırayım biraz daha.

Benim için uygun olanlar aşağıdaki gibi olanlar.
     Kulağı kaplayan kulaklık önerisi (Sennheiser PX-200 aldım)

Ama evdeki Ozaki 5+1 kulaklık ile denedim hiç ses çıkmadı :) Sanırım güçsüz kalıyor U3. Bu konuda fikrin var mı?
  • Kesinlikle px 100!
  • senin istediğin circumaural tipi kulaklık. Ancak senin cowonun besleyebileceği circumaural kulaklıkların sayısı sınırlı. Ses izolasyonu istiyormusun peki? sesi izole edenler ve etmeyenler diye de ikiye ayrılıyorlar çünkü... herneyse izolasyona sahip olan audio equation rp21 var bir de onun biraz daha ucuz versiyonu vardı. bunlar sağlam bass veren iyi kulaklıklar. Google da aratırsan türkiyede elmasepetindemi ne satılıyorlardı.
    bunun yanında istanbuldaysan metan'ın merkezine gidebilirsin arada bir kaç çeşit var genelde izolasyonu olmayan modeller bunlar. sennheiser 485 hem uygun fiyatlı hem çok yumuşak ve iyi bass veren bir kulaklıktır. ayrıca 100euro'ya sennheiser hd555 de labilirsin ama hd555'i dinleyebilmek için sesi sonuna dayaman gerekir. uzuc olarak da sennheise hd202 var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsuthebasa -- 23 Şubat 2008; 17:03:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsuthebasa

senin istediğin circumaural tipi kulaklık. Ancak senin cowonun besleyebileceği circumaural kulaklıkların sayısı sınırlı. Ses izolasyonu istiyormusun peki? sesi izole edenler ve etmeyenler diye de ikiye ayrılıyorlar çünkü... herneyse izolasyona sahip olan audio equation rp21 var bir de onun biraz daha ucuz versiyonu vardı. bunlar sağlam bass veren iyi kulaklıklar. Google da aratırsan türkiyede elmasepetindemi ne satılıyorlardı.
    bunun yanında istanbuldaysan metan'ın merkezine gidebilirsin arada bir kaç çeşit var genelde izolasyonu olmayan modeller bunlar. sennheiser 485 hem uygun fiyatlı hem çok yumuşak ve iyi bass veren bir kulaklıktır. ayrıca 100euro'ya sennheiser hd555 de labilirsin ama hd555'i dinleyebilmek için sesi sonuna dayaman gerekir. uzuc olarak da sennheise hd202 var...

Verdiğin bilgiler için teşekkürler. EQUATION AUDIO - EP-3070 modeli fiyat olarak uygun. Peki bir kulaklığın cowon u3 için uygun olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

• 50ytl'ye full size kulaklık bakıyorsan ses kalitesi pek tatmin etmeye bilir. Hoş 50 ytl'ye hiçbir kulaklığınki tatmin etmeyebilir. o civarda sennheiser hd2xx serisi bir kulaklık öneririm. bu kulaklık için cowon'un gücü yetermi bilemem çünkü ne ohm değeri ne de db response değeri verilmiş...
  • cowon u3 30+30 mw güç veriyor bence rahatlıkla besler o kulaklıkları.
  • O zaman paraya biraz kıyıp daha kaliteli bir şey almak lazım. Aslında emin olsam aldığımda kullanabileceğime daha çok veririm rahatlıkla. Ama alıp da ses çıkmazsa hoş olmaz :)
  • Ses çıkar ama çıkan sesin kalitesi düşük olur. Bass bulanık midler kayıp tizler iğne iğne çıkar.
    Sennheiser 485 veya hd202 gibi kulaklıkları rahatça beslersin. Ama bunlar ses izolasyonu olmayan kulaklılar. Yani dışarıda dinlersen dışarıdan gelen sesleri duyarsın ve otobüste vs yanında oturanlar ne dinlediğini duyar. Tabii nu kadar büyük kulaklıklarla dışarıda ne işin var diyebiliriz Hoş ben böyle geziyorum)
  • bu arada bundan önceki en iyi kulaklıkların cowon ile birlikte gelenlermiydi? O zaman sennheiser 2** serisi veya 485 falan alırsan ses kalitesi başını döndürür :) Ama uyarayım sonra cowon'un standart kulaklıklarını dinleyemez hale gelebilirsin. Ben px100 ile başladım hd580 üstüne amfi ile devam ediyorum. Gerisi de gelecek gibi görünüyor...
  • tsuthebasa ;
    Söylediğin gibi otobüste kullanıcağım ve yanımdakilerin sesten rahatsız olmasını istemiyorum, tabiki ben de dış sesten etkilenmemeliyim.

Cowon'dan önce I-River ın cd çalar bir modelini kullanmıştım, ikisinin kulaklık kalitesi hemen hemen aynı gibi, tabi cowon sanırım daha iyidir ama o kadar hassas kulaklarım yok sanırım :)
    Arkadaşın sennheiser marka kulaklığını denedim ama benim kulak kanalları dar sanırıım, girmiyor kulaklık.
    Benim için en iyi çözüm sanırım, kulaklığın kulağımın içine girmesi değil de kulağımın kulaklığın içine girmesi :D
    Tekerleme gibi oldu :p
  • o zaman kulağı kulağı kaplayan değil üstünde duran daha küçük ama izolasyonlu modeller de olur. sennheiser px200'e bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsuthebasa

o zaman kulağı kulağı kaplayan değil üstünde duran daha küçük ama izolasyonlu modeller de olur. sennheiser px200'e bak.

Çok sağol tsuthebasa. Tam istediğim gibi :)Çok büyük değil ve katlanabiliyor.
  • PX-200 dün elime ulaştı. Çok deneme fırsatım olmadı ama tam istediğim gibi bir kulaklık çıktı. Portatif olması, ufak olması ve denediğim kadarı ile ses kalitesi çok iyi. Eski kulaklığı bir daha kullanmam sanırım :)

Tekrar tavsiyen için teşekkür ederim tsuthebasa.
  • hayırlı olsun. birkaç haffta sonra ses daha daiy olacak. kulağına nasıl daha iyi oturduğunu bulursanbasslar da gelişeektir...
  • Biraz hortlatayım başlığı :D. Benim Sennheiser PMX40'ı deneme şansım oldu ve "vay be!" efektini yaşadım. Ancak benim aradığım kulaklık dışarıdan gelen sesleri mümkün olduğunca kapatmalı. Hatta bazı "active noise reduction"lı kulaklıklarda müzik dinlemeden bile sesler bastırılıyor diyorlar, o şekilde istiyorum. PXC 150 ve Creative HN-700'e baktım ancak ses kaliteleri çok beğenilmiyor gibi. Ne önerirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xixixix

Biraz hortlatayım başlığı :D. Benim Sennheiser PMX40'ı deneme şansım oldu ve "vay be!" efektini yaşadım. Ancak benim aradığım kulaklık dışarıdan gelen sesleri mümkün olduğunca kapatmalı. Hatta bazı "active noise reduction"lı kulaklıklarda müzik dinlemeden bile sesler bastırılıyor diyorlar, o şekilde istiyorum. PXC 150 ve Creative HN-700'e baktım ancak ses kaliteleri çok beğenilmiyor gibi. Ne önerirsiniz?

hocam sizin aradığınız kulaklık equation rp21...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.