Benim ablamın da girmişti ama çıkmıştı kendi kendine.Bir de anlamadığım bu bözek çift değilse nasıl üreyecek kafanda?
çekiç örs üzengi
quote:
Orjinalden alıntı: Cyr1c
quote:
Orjinalden alıntı: They Will Return
Benim ablamın da girmişti ama çıkmıştı kendi kendine.Bir de anlamadığım bu bözek çift değilse nasıl üreyecek kafanda?
çekiç örs üzengi
Yani?
E yuhh!! Kulak en hassas organlardan biridir.Sakin yabanci bi maddeyle kurcalamaya kalkma.Kulak yolundaki killarin zedelenmesi bile is cikarir basina.En kisa zamanda git bi doktora icin rahat olsun.
bu olay arkadaşımın balına gelmişti sanrım beya bi böcekle yaşadı daha osnra doktara gitti falan..daha osnra arkdaş başına eşarp bağlayıp yatardı.. aman dikkatli ol
İşte kasayı yan yatırmanın tam zamanı.Kesin çözüm.
Benim de kulağıma giriyordu bu akşam. Hatta msn'de j.jonah'a "dur kulağıma böcek kaçtı, geliorum" dedim yahu
Allah'tan salladım kafayı giremedi. Bu ara çok uçan kaçan böcek geziyor.
Ufacık böceklerden korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyorum Bir taraftan 10 tane köpek üzerime geliyor olsa, diğer taraftan 1 tane hamam böceği yaklaşıyor olsa, köpeklere doğru kaçarım. Yalan yok.
geçmiş olsun
çift cinsiyetli böcekler üreyebilirler
quote:
Orijinalden alıntı: Glen_johnson
quote:
Orjinalden alıntı: kaprisc
KARDES BI KOVA DOLUSU SUYA KAFAYI SOK KESIN SONUC BU BOGULUR GIDER JAYVANCAGIZ
okullar kapandı yandık
+1907
quote:
Orijinalden alıntı: Cemsh
sinek ilacı sık kulagına
35 yillik konuyu hortlatmissiniz simdi var ya neyse gece gece iyi gulduk yukaridaki yorumlara adam kulagima bocek kacmis diyor bir de dalga geciyor felan yarin da lanet bir sinav var iyi oldu desarj olduk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme