Bizm arkadaş küpeyi aldı onunla deldi biraz takıldı sonra çıkardı kapandı gitti.
2 hafta önce ben de deldirmiştim kulağımı.Deldirdiğim yer gümüşcüydü.Kız arkadaşım da vardı yanımda.Neyse efendim zaten ne hikmetse devamlı sol kulak mememde sivilce çıkar durur.O günde sivilce mi çıkacakdı artık ne olacaktı hafif beze vardı kulak mememde,korka tırsa gittik bezeden dolayı.Neyse oturduk sandalyeye,adam kulağıma bi krem sürdü o sırada kısada olsa ellerini yakından gördüm,size yemin ediyorum o tırnaklarla burun karıştırmaya kalksa pisliği ta genizinden toplar o herif.Ayrıca içi de simsiyahtı tırnakların.Kız da bana bakıyodu neyse oturalım da korkak damgası yemeyelim dedik,iyi halt ettik.Adam önceden işaretlemişti kalemle.Bi çeşit delme tabancası gibi bişey çıkardı dayadı kulağıma,kafanı hiç kıpırdatma dedi,daha tamam demeye vakit bulamadan zank etti,çok pis acıdı canım,resmen o sivilce bezesinin içerde patladığını hissettim ama erkeğiz ya çaktırmıyoruz.Devamlı çevir bunu yarında gel değişim küpesi al dedi.1 hafta fln o kulak mememin ora morardı,iltihaplandı,adamın sülalesiyle akraba oldum,şimdi geçti gerçi,gayet rahat takıyorum.Siz siz olu adam gibi yerde deldirin.Eczaneler dururken takıcıymış,gümüşcüymüş uğraşmayın.Olaki gittiniz gümüşcüye,uzat lan elini deyip tırnak kontrolu yapınız.Aman diyim.
eczanede deldırdım aynı gun marmara denızıne gırdım :D sonra bı ıhtıhap oldu ama sımdı rahat gumus kullanın
Merak ediyorum büyük ameliyattan önce mi sonra mı deldiriyorsunuz? Yani kestirmeden önce mi sonra mı?
sazanları görelim
Başka nereleri deldiriyorsunuz?
Kulak deldirmek isteyenlere son çözüm...Herkesin elinin altında evinde olan birşeydir eminimki..Hemde masrafsız paranızda size kalsın..
Malzemeleri Veriyorum
1 Adet Kulak
1 Adet Küpe
1 Adet Asetatlı Kalem Deleceğiniz Yeri İşaretlemeniz İçin
1 Adet Delgeç Deliği Açabilmeniz İçin
SONUÇ
Güle Güle Kullanın Artık
sprey uyusturucu bılmemne ne gerek war bunlara ben kası deldırırken eleman vermedı bıle dırek soktu ıgneyı:)ayrıca herşeyinle 30 a malolmustu,saviarın dediği gibi insan zamanla sıkılıyor birde uyarı kaşta çok uzun süre kaldıgında nedendir bilmiyorum ama kaş üzerinde kuruluga yol acıyor ve kaşlarda orta seviyede(cok az degıl cok da degıl bellı olacak derecede ama)dokulme yapıyor,bugun kulagı deldırıp de yarın kasa gecmeyı dusunursenız aklınızda bulunsun,ben tavsıye etmem
potansiyel müşteri kitlesi görüyorum demek bu kulak delme işinde iyi para var bu işe atılmalıyım
@Haşin_ErKeK o ımzadakı kıllı yaratık super ya
Bunlara gereNk yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme