Şimdi Ara

Kulak içi & Kafa üstü kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir kulaklık almak istiyorum ve bütçem 80-90TL. Öncelikle kulaklıklar hakkında pek birşey bilmiyorum. Kulakiçi mi yoksa kafa üstü mü olacak ona bile karar vermedim ama pek de farketmez. Sormak istediğim kulakiçi kulaklıklar küçük oldukları için kafa üstülerden fiyat farkı oluyo mu? Yani 2 tane 60 liralık kulaklık olsa biri kulakiçi diğeri kafa üstü. Kafa üstü bu fiyata göre daha mı performanslı olur? Sonuçta kafa üstü kulaklıklar telefonla filan kulanılmaz ve hacimce büyüktürler.

Bana gelince ben kulaklığı sadece evde kullanıcam. Telefonla filan kulanmaya niyetim yok. Ses sistemim ise Creative inspire T6060. Ses sistemim de laptobuma şu tip bir kablo ile bağlı. Ses kalitesine etkisi var mı bilmiyorum ama bütün hoparlörlerden ses gelmesine imkan sağlıyor. Laptobumun da ses kartı Realtek ALC269@Ibex Peak PCH. ve kulaklığı da ses sistemin ses ve bass'ını kontrol ettiğim kablolu kumanda üzerinde bulunan girişler üzerinden bağlamak istiyorum.

Sizlerden ricam bana bütçeme göre sesi iyi olan ve dışarıya da fazla ses vermeyen aynı zamanda elektronik müzik dinlemeye uygun bir kulaklık tavsiyesi vermeniz.

Not:Biliyorum sorular biraz acayip ve amatörce ama naparsınız bi bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaCaMeiSTeR -- 29 Eylül 2011; 20:31:13 >

• Günlerdir kimse cevap vermemesine rağmen sennheiser HD-201 almaya karar vermiştim ama yaşadığım yer Bulgaristan'da bu modeli net üzerinden tek bi yerde buldum ve sonradan onlarda da olmadığını öğrendim. Yani bulgaristanda sennheiser bulmak bir hayal. o yüzden başka modellere yöneldim. İnşallah birileri verdiğim modellerden birini seçmeme yardım eder.

Philips SHP 5401 - fiyatı Türk lirası ile 51TL

Philips SHP2700 - fiyatı 80TL

Sony MDR-570LP - fiyatı 80TL

Sony MDR-XD200 + fiyatı 80TL

• media markt de dinleme fırsatım oldu kulaklık izolasyonu gayet iyi ses seviyeside iyi philips almayı düşünüyorsan bunada bakabilirsin

http://www.vatanbilgisayar.com/Mikrofon%20ve%20Kulakl%C4%B1k/philips-sho9560-philips-sho9560-kafa-bantli-kulaklik-siyah/productdetails.aspx?I_ID=54716
  • kulak içi kulaklıklarda şöyle bir şey var.
    eğer açık dizayn ise sesi iyi iletmez. Müzik içindir ama hiç keyif alamazsın.

Alacaksan kapalı dizayn alacaksın ki buna örnek thermaltake esports in ear kulaklıktır. O kulaklık sesleri izole eder bass etkisi yaratır. Tizlerde müthiş veremez bunun sebebi sürücülerin ufak olması.

Ayrıca soruna gelelim 60 TL lik bir kafaüstü kulaklık çöptür :D ama 60 TL lik kulak içi kulaklık iyidir. Çünkü kulaklıkta en önemli şey sürücüdür. Kafaüstüde en iyi 40 mm oyunlar için müzik için 30 mm de olabilir. Ama 60 TL ye kulakiçinde maksimum büyüklükte sürücü ile ona ek güzel özellikler eklenir.

Nerede kullanacaksın söylersen sana önerebilirim birşeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

kulak içi kulaklıklarda şöyle bir şey var.
    eğer açık dizayn ise sesi iyi iletmez. Müzik içindir ama hiç keyif alamazsın.

Alacaksan kapalı dizayn alacaksın ki buna örnek thermaltake esports in ear kulaklıktır. O kulaklık sesleri izole eder bass etkisi yaratır. Tizlerde müthiş veremez bunun sebebi sürücülerin ufak olması.

Ayrıca soruna gelelim 60 TL lik bir kafaüstü kulaklık çöptür :D ama 60 TL lik kulak içi kulaklık iyidir. Çünkü kulaklıkta en önemli şey sürücüdür. Kafaüstüde en iyi 40 mm oyunlar için müzik için 30 mm de olabilir. Ama 60 TL ye kulakiçinde maksimum büyüklükte sürücü ile ona ek güzel özellikler eklenir.

Nerede kullanacaksın söylersen sana önerebilirim birşeyler.

Evde kullanacağım. İlk mesajımda nasıl kullanacağımı yazmıştım zaten. Genel amaç elektronik müzik dinlemek. buna göre birşeyler arıyorum.

• http://www.sanalmarketim.com/urun/2ac19466392324d606c1a04ab60c417a/THERMALTAKE-Tt-eSPORTS-ISURUS-Kulak-Ici-Oyun-Kulakligi-Siyah-TTS-HT-ISU005EBBL

fiyat aralığında hoşuna gidecektir. incele. Ayrıca kapalı dizayn olduğu için daha iyi verir bassları.
  • quote:

http://www.sanalmarketim.com/urun/2ac19466392324d606c1a04ab60c417a/THERMALTAKE-Tt-eSPORTS-ISURUS-Kulak-Ici-Oyun-Kulakligi-Siyah-TTS-HT-ISU005EBBL

fiyat aralığında hoşuna gidecektir. incele. Ayrıca kapalı dizayn olduğu için daha iyi verir bassları.

yardımın için saol. bir sorun daha var. yaşadığım yer olan bulgaristanda bu ürünü bulamadım ama artık trye gelince alabilirim bu ürünü.

• bulgaristanda isen "razer orca" ucuza bulabilirsin. O kulaklık bana göre dünya üzerinde en iyi kulaklıktır.. :)

kullandım elektro v.s her müzikte en iyi kulaklık emin olabilirsin.

not: Fiyatına göre en iyi kulaklık
  • quote:

bulgaristanda isen "razer orca" ucuza bulabilirsin. O kulaklık bana göre dünya üzerinde en iyi kulaklıktır.. :)

kullandım elektro v.s her müzikte en iyi kulaklık emin olabilirsin.

not: Fiyatına göre en iyi kulaklık

dediğin kulaklığı buldum. yalnız biraz tuzlu geliyo bana... Benim sınırım 90tl ama bu kulaklık 115LV yani 146 Tlye denk geliyor.

Bundan bahsediyosun değil mi tam olarak.
    http://www.technomarket.bg/products/09093608/razer-orca-gaming-headphone-green

• evet tam olarak o. Kesinlikle 150 tl civarına alınabilir en iyi kulaklık. ben mp3ümde kullandım bir mp3 için bu kadar müthiş bir ses... anlatamam. Kullanmadığım şeyi önermem hacım ben kesinlikle al pişman olmazsın. Şeklide iyi yani (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.