Şimdi Ara

Kulak içi kulaklık tavsiyesi alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır kullandığım sony kulaklığım geçtiğimiz günlerde tek tarafında sıkıntı çıktığı için kullanılmaz hale gelmiştir.

yenisini almak istiyorum ama tam karar veremedim. tam şunu alayım diyorum hakkında olumsuz bir yorum okuyorum fikrim değişiyor.
    50-100 tl arası güzel bir kulak içi kulaklık almak istiyorum bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

ayrıca kablo kalitesi iyi olursa güzel bir artı olur benim için çünkü sürekli elimin altında dolaşıyor olacak kulaklık eski sony kulaklığım gibi hiç olmazsa 1-2 yıl çıkartsın isterim.
    ses olarak beklentim de müzik dinlerken film izlerken sesler karışmasın başımı ağrıtmasın yeter. temiz ses almak istiyorum yani.

• Dostum
    Mobicaps Mobil Aksesuar & Butik Teknoloji Mağazaları
    AirPods Tipi TWS Bluetooth Kulaklıklar - AirPods Benzeri Bluetooth Kulaklıklar | Mobicaps
    https://www.mobicaps.com/airpods-tip-bluetooth-kulakliklar
    buraya keinlikle bir göz atmalısın. Senelerdir buradan alışveriş yaparım hiçbir sorun yaşamadım çalışanları da çok nazikler.

• Eğer uzun kabloluları varsa şu:https://kulakligim.net/kulakici/sony-mh755-incelemesi/

Olmazsa alt serilerinden de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kere paraya kıy be bluetooth kulakiçi kulaklık al aşşırı rahatlar kesinlikle değer bence

bende bundan var ve gayet memnunum

• bu tarz kulaklıklardan da çok düşündüm ama belki ilerde denemek amaçlı alırım. bana pek sağlam ve kullanışlı gelmedi. zira kabloları da 6 ayda bir yenisiyle değiştirmek durumunda kalıyorum. çok ilginç bir şekilde önceki kulak içi sony kulaklığım 2 yılı devirmişti. eğer alacak olurdam haylounun gt serisinden almayı düşünüyorum. hala incelemekteyim o modelleri de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.