Şimdi Ara

kulak içi Pioneer SE-CL20U-X-S Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar foruma baktığım kadarıyla ep620 ler cx200 cx300 lerin hakimiyeti var fiyat olarak 20 lira gibi bir rakam oynuyor istediğim sadece yolda yürürken falan kulaktan düşmemesi birazda sesin iyi olması cep telefonunda kullanacağım acaba bu ürünü kullanan arkadaşlarımız var mıdır yada bilgisi olan yorumlarınızı bekliyorum. (50 TL bütçe vardır)

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1022&uid=105582

• PHILIPS SHS3201 Kulakiçi Kulaklık

http://www.sanalmarketim.com/urun/c6ed7e3e180bd55f0a906e13a2a3f68e/PHILIPS-SHS3201-Kulakici-Kulaklik

Daha ucuzada bulabilirsin emin ol daha kaliteli zaten özellikleride aynı görüntü farklı...
  • hocam yorumların için teşekkürler de 2 kere philips aldım biri 5 diğeri 7 ay falan dayandı gösterdiğim tarzda bir kulaklık arıyorum aslında senin gösterdiğin linkteki kulaklıktan ziyade daha sade birşeyler arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okitov -- 2 Eylül 2009; 12:54:02 >
  • Bence AVEC MEGA BASS ondaki netlik ve bass hiç bir kulaklikta yok teknosa da 30 tl dışarda daha ucuza bulabilirsin özelliklerine bak istiyorsan
  • hocam kulaklık çok hoşta pek duymadığım bir marka aslında yani alırım 2 3 aya bozulur sonra uğraş dur olayı olmasından korkuyorum
  • O kulaklıgı aldığına hiç pişman olmazsın ama yine de almak istemiyorsan "sony ex" lere bak derim ama asla philips alma hayatının hatasını yaparsın
  • hocam öncelikle selamlar ben kullanıyorum şuan yaklaşık 8 aydır hiç sorun çıkartmadı son derece harika keskin basları olan bi ürün philip-creative-sony de kullandım ama bu ürün gerçekten çok farklıydı ki 3 gün önce soket giriş kısmından tek kulaklık sesi kesiyor garantiye götüreceğim güneş elektroniğe bakalım ne olacak ama yinede bi tatmanızı tavsiye edebileceğim kaliteli bi müzik zevki olur.
  • Çok dandik bir kulaklık sakın almayın. sanki kulağımız çiviyle deliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.