Şimdi Ara

kulakiçi kulaklık iade yapılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba kzkulaklik sitesi üzerinden bir KZED12 kulakiçi kulaklık aldım - kulaklığın kablosu kancalı - kancalardan biri diğerine göre daha geniş ve kulağıma tam oturmuyor sadece bu olsa iyi telefonum - Redmi Note 9S - e kulaklığı taktım ve favorim olan rock müziklerimden birini açtım sesi sona aldığımda ses çok fazla tizliydi iade etmek istediğimi söyledim satın aldığım siteye ama hijyen ve sağlık sorunları nedeniyle iade alamayacaklarını söylediler ne yapmamı önerirsiniz tüketici hakem heyetine gidip anlatsam çözüm olur mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaydan -- 15 Kasım 2021; 17:33:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Direkt kulağın içine girdiği için hijyen kategorisinde bir ürün olup iadesi mümkün olmuyor diye biliyorum ben de. Kablo olayını yeni bir kablo alarak çözebilirsiniz. Aynı sorun bende de var. Ekstra maliyet demek ama bu tür kulaklıklarda genelde zaten daha kaliteli bir kablo ile upgrade yoluna gidiliyor. Ses kalitesini de etkiliyor ayrıca. Bir de sesi son seviyeye aldığınızda ses karakteri değişiyorsa kulaklığa gereğinden fazla akım gidiyordur. O yüzden son seste çok tizli olması aslında olağan dışı bir durum değil. Tam tersi kulaklık sınırlarına yaklaştığı için çıkardığı sesler bozuluyor demek. Kulaklığı yakmamanız için sesi sonuna kadar açmayın bence.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam bugün tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum sonuç çıktığında buraya yazarım.

• furkanaydan F kullanıcısına yanıt

Aynen burayı da bilgilendirin, bakalım kulak içinin iadesi oluyor muymuş.

• İade edebilenler var ama bildiğim kadarıyla iki haftalık koşulsuz iade hakkıyla bunu yapıyorlar...

• soultechuser S kullanıcısına yanıt
    hocam tüketici hakem heyetine gittim başvuru yaptım 3 - 6 ay sürer dediler. Bende başvuruyu iptal ettim ikinci elden sattım 130 a almıştım 110 tl ye sattım. eğer bekleseydim iade yapılırdı ama beklemek istemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    J
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.