< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaydan -- 15 Kasım 2021; 17:33:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kulakiçi kulaklık iade yapılır mı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Direkt kulağın içine girdiği için hijyen kategorisinde bir ürün olup iadesi mümkün olmuyor diye biliyorum ben de. Kablo olayını yeni bir kablo alarak çözebilirsiniz. Aynı sorun bende de var. Ekstra maliyet demek ama bu tür kulaklıklarda genelde zaten daha kaliteli bir kablo ile upgrade yoluna gidiliyor. Ses kalitesini de etkiliyor ayrıca. Bir de sesi son seviyeye aldığınızda ses karakteri değişiyorsa kulaklığa gereğinden fazla akım gidiyordur. O yüzden son seste çok tizli olması aslında olağan dışı bir durum değil. Tam tersi kulaklık sınırlarına yaklaştığı için çıkardığı sesler bozuluyor demek. Kulaklığı yakmamanız için sesi sonuna kadar açmayın bence.
-
teşekkür ederim hocam bugün tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum sonuç çıktığında buraya yazarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen burayı da bilgilendirin, bakalım kulak içinin iadesi oluyor muymuş.
-
İade edebilenler var ama bildiğim kadarıyla iki haftalık koşulsuz iade hakkıyla bunu yapıyorlar...
-
hocam tüketici hakem heyetine gittim başvuru yaptım 3 - 6 ay sürer dediler. Bende başvuruyu iptal ettim ikinci elden sattım 130 a almıştım 110 tl ye sattım. eğer bekleseydim iade yapılırdı ama beklemek istemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kulaklığın sesi azaldı
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- realme buds air 6 pro
- airpods orjinallik sorgulama
- huawei freebuds pro 4
- sennheiser orpheus
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X