akg k 414 iyi kulaklıklar ama ses kalitesi konusunda grado sr 60 ın bir adım önde olduğunu düşünüyorum..Hele güvendiğim çoğu kullanıcının yorumlarında k 416 dan bile daha iyi olduğunu söyledikleri düşünülürse. Ama şurayı unutmamak gerekir grado larda izelasyon kesinlikle yok dışarda kullanacaksanız asla memnun etmezler. Bu yüzden dışarıda kullanım için k 414 daha iyi bir seçim. Rahatlık konusunda da sr 60 a 10 üzerinden bir not vermem gerekse 6 verirdim. Çok rahat değil ama rahatsız da etmiyor. Ama unutulmaması gereken bişey var sr 60 belki 15 senedir en iyi 100 dolar altı kafa üstüdür.
Koss PortaPro kulaklığı iyi kulaklık deniliyor...Kullanan arkadaşlar varsa açıklayabilirlermi acaba...AKG K 414 P Yİ ALIYIMMI...
Ne için aldığına bağlı ama şunu unutma; akg k 414 p nin abd satış fiyatı= 60 dolar,türkiye fiyatı=150 tl koss porta pronun abd satış fiyatı=50 dolar,türkiye fiyatı=110 tl grado sr 60 ın abd fiyatı 70 dolar, türkiye fiyatı 150 tl
Gördüğün gibi fiyat/verim oranı en kötü olan k 414 p dir. Ben senin yerinde olsaydım eğer koss porta proyu tercih ederdim.
fiyatını filan bi yana bırakalım 3 ürün arasında bana en iyi en kaliteli sesi hangi kulaklık verecek...
ses kalitesi ise sr60,dışarda kullanım için ve izelasyon çok önemli değilse portapro,izelasyon önemliyse dışarda kullanacaksan k414p
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme