Şimdi Ara

Kulaklığın Sesi Neden Az Olabilir Ki? [Steelseries Arctis 3, JBL Quantum 400, Logitech G G335]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 buçuk yıl kadar Corsair HS50 pro kullandım, aşırı oyun kulaklığı tiplerini sevmemekteyim ancak hem oyunu güzelce oynamak hem de müziği iyi bir ses ile dinlemek istediğimden bu tip kulaklıklara mecbur kalıyorum, pavyon ışıkları olan kulaklıkları sevmemekteyim. Normal tipte kulaklıkların mikrofonları oyunlarda verimli olsa zaten normal tip kulaklık alacağım ancak maalesef bulamadım. Creative SB1095(xfi surround 5.1 pro) model ses kartını kullanmaktayım, bu yüzden de jack çıkışlı kulaklıkları tercih etmekteyim. Corsair HS50 prodan memnundum ancak mikrofonunda yansıma problemi vardı, karşı taraf benim duyduğum sesleri de duyuyordu, yansıyordu yani. Artı olarak deri pedler zamanla pul pul dökülüyor, kafa bandı kısmının derisi de zamanla kalktığı için yeni bir kulaklık almak istedim.

Steelseries Arctis 3, JBL Quantum 400, Logitech G G335 3'ünden birini almaya niyetlendim ve kararımı Logitech'ten yana kullandım. 3'ünü de mağazada deneme fırsatım oldu.(Jbl quantum 400 değil de 100'ü deneyebildim) Steel series pedleri yumuşacık güzeldi, logitech'e benziyordu ancak tam sarmıyordu bu yüzden de müzik sesi olarak verim alamadım, baslar dip değildi. Jbl ses olarak en iyisiydi ancak pedleri deri olduğu için corsair'daki problemi yaşamayayım diye düşündüm.(Çok da dert değil 2 yılda 1 ped değişimi yapmak anormal bir durum değil) Logitech ses olarak fena değildi, baslar aşırı dip değildi ancak pedler yumuşacıktı ve iyi sarıyordu ayrıca çok çok hafif geldi kulaklık. Marka olarak da yıllardır bu alanda kendini geliştiren bi marka olduğu için Logitech'ten yana kullandım. Ancak 2 gündür sürekli kullanımdayım, mikrofonu vs problemsiz gayet iyi ancak ses olarak %100 yapsam bile dinleyebiliyorum. Aşırı kulaklarımı yormuyor. Sürücülerin küçük olduğundan mı kaynaklanıyor yoksa farklı bir sebebi mi var? Ayrıca MediaMarkt'tan elden aldım ürünü, gidip değişim istesem JBL ile kabul ederler mi sizce?

Okuyan herkese teşekkür ederim, kulaklık sürücüleri hakkında donanımsal bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

@burakesan Hocam sizin de kulaklık hakkındaki donanımsal bilgilerinizden yardım almak isterim, bu sürücüleri daha farklı bir ses kartı ile besleyecek olmam sesin yüksekliğinde, tizlerde, baslarda bir değişim sağlar mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.