Şimdi Ara

Kulaklık alacağım ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size kulaklık hakkında bir sorum olacak.Cowon D2 sahibiyim ve kulaklığı dışında hiç bir sorun olamayan bu cihaza kulaklık almak istiyorum(ya cx300 ya ep-630-635) kulaklıkda aradığım özellik ise bass ve meta parçalarda bazen bateri sesi diğer seslerle karşıyor bu olayın olmasnı istemiyorum.

Cihazın içinden çıkan kulaklık berbat olduğu içi önceden hayranlıkla dinlediğim nokia 3250 telefonumun kulalığını taktım ilk başlarda pek hoşuma gitmesede biraz düzelme oldu sonralarda ama hala nokia 3250 model telefonumla dinlediğim şarkıların tadını alamaz oldum.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: xdfg

Merhaba arkdaşlar

Size kulaklık hakkında bir sorum olacak.Cowon D2 sahibiyim ve kulaklığı dışında hiç bir sorun olamayan bu cihaza kulaklık almak istiyorum(ya cx300 ya ep-630-635) kulaklıkda aradığım özellik ise bass ve meta parçalarda bazen bateri sesi diğer seslerle karşıyor bu olayın olmasnı istemiyorum.

evet bu arada kulaklık bass ve tizleri iyi ayırmalı bence de böyle bir kulaklık olmalı.yanisesi çok açında bass lar patlama yapmamalı.
  • benimde bir sorum olucak.eylül ayı gibi cowon d2 almayı düşünüyorum.yanına da iyi bir kulaklık alıcam.ben şu an sony s703f kullanıyorum.onun kulaklıklarına çok alıştım ve de çok memnunum.bu yüzden sony nin mdr-ex90 kulaklıklarından almayı düşünüyorum.bunlar çok iyi gözüktü bana.bu kulaklıklar sizce nasıl.dinleyen oldu mu.başka hangi kulaklıkları önerirsiniz.şimdiden sağolun.
  • quote:

Merhaba arkdaşlar

Cihazın içinden çıkan kulaklık berbat olduğu içi önceden hayranlıkla dinlediğim nokia 3250 telefonumun kulalığını taktım ilk başlarda pek hoşuma gitmesede biraz düzelme oldu sonralarda ama hala nokia 3250 model telefonumla dinlediğim şarkıların tadını alamaz oldum.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

ne yani sen şimdi aynı parçalarda, aynı kulaklıkla 3250'den aldığın zevki D2'de alamadın mı?

• vallahi alamadım sanırım bu sorun kulaklıktan kaynaklanıyor
  • quote:

vallahi alamadım sanırım bu sorun kulaklıktan kaynaklanıyor

bence senin kulağından kaynaklanıyor
  • kulağımdan kaynaklanıyor olabilir ama çok iyi bir dinleyiciyim ve dediğim gibi 3250 de ki sesi d2 de alamadım
  • quote:

vallahi alamadım sanırım bu sorun kulaklıktan kaynaklanıyor

o zaman kulaklığın iyi yönde arıza yapmış!(nasıl oluyorsa) kulaklıta bir problem olsa sonuç o şekilde olmazdı. bence de ya senin kulaklarda bir sorun var, ya da 3250 D2'den gerçekten daha iyi ki bu imkansız gibi birşey. hadi tamam cowon abartıldığı kadar kaliteli ses vemiyo diyoruz ama o kadar da demedik yani!
  • bir kulak burun boğazcı hekime uğra bence
  • bi ara uğrarım
  • şimdi kendi kulaklığını takıp dinledim aynı şarkıyı 3250 nin kulaklığından daha iyi ben en iyisi bir tane kulaklık alayım
  • @leylandi: mdr-ex90 4 yıl önce kullanmışdım ve hiç güzel bir kulaklık değildir. Özellikle tizlerde çok sorun yaşamışdım. Kesinlikle düşünülmemesi gereken bir kulaklık. Aynı tipteki ep-630 ve cx-300 çok daha iyi.
  • quote:

şimdi kendi kulaklığını takıp dinledim aynı şarkıyı 3250 nin kulaklığından daha iyi ben en iyisi bir tane kulaklık alayım

sen şimdi bir de 3250'de dinle aynı parçayı bakalım D2'nin kulaklığıyla. bir de öyle deneyelim. bu sefer de mi aynı sonuç çıkacak.
  • bende ep-240 mıdır 280 midir nedir ondan var.ama berrrrbaaat!!tamam süper yüksek ses verio ama.bass lar coourgcourrg die gelio.tizler aşırı yüksek.ie4 ün fiyetı nedir o iyi gözüküo gerçekten.
  • tmm şimmmdi baktım evet
    creative ep480
    böeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtp

tmm şimmmdi baktım evet
    creative ep480
    böeeee

evet hocam bizim okuldaki creative sahibi arkadaşlardan dinledim ben de bir kaç sefer ama katlanılacak gibi bir kulaklık değil. dediğin gibi kulağı patlatacak kadar ses vermek tek marifeti. öte yandan tenekden bir farkı yok. müzikte ayrıntının a'sı yok o kulaklıkla. hadi dandik modellerde veriyo creative onu da , be kardeşim 600-700 verip ZV:M alan adama niye o tenekeyi veriyorsun. sonra adam kahrolacak o kadar para verdik aldığımız alete bak diye: halbuki suç alette değil , yanındaki tenekede. alet maşallah boru gibi.

• yani..bende anlayamadım zen nano ile visionm nin kulaklıı aynı insan 630 zen aurvana falan verir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtp -- 4 Temmuz 2007; 20:07:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

quote:

şimdi kendi kulaklığını takıp dinledim aynı şarkıyı 3250 nin kulaklığından daha iyi ben en iyisi bir tane kulaklık alayım

sen şimdi bir de 3250'de dinle aynı parçayı bakalım D2'nin kulaklığıyla. bir de öyle deneyelim. bu sefer de mi aynı sonuç çıkacak.

abi bu 3250 nin sesi süper kulaklıktan deil manyak bir alet ama telefon işte20 şarkı yükle sonra hafıza dolsun ayrıca bu burn in olayı nedir tam olarak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

quote:

abi bu 3250 nin sesi süper kulaklıktan deil manyak bir alet ama telefon işte20 şarkı yükle sonra hafıza dolsun ayrıca bu burn in olayı nedir tam olarak

boşver o olayı. en son bi yerde zararlı diye okumuştum. kulaklık üretcisinin biri demişti galiba. zaten sen kullandıkça açılır kulaklık. yani bırak kulağında otursun sesleri. bi anda 20-30 saat yüklenme kulaklığa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.