arkadaşlar ekstra konu açmak istemedim kirlilik olmasın diyeç konu sahibinde de özür dileyerek mesajımı buraya yazıyorum. kardeşim için kulaklık arıyorum ve ne istedigini bilmiyor. iPod nano birinci nesil kullanıyor , elektronik agırlıklı (björk-roisin murphy) müzikler dinliyor. kulakiçi yada kulagın içine girmeyen farkları nedir? istedigimiz 20liralık ir kulaklıktır , bu fiyata bulunur mu bilmiyorum ama. artık siz ne önerirseniz ona göre bir kulaklıgı buradan almayı istiyorum.
yardımcı olursanız sevinirim. teşekkür ederim.
En büyük farkları izalasyondur.
20 Liraya bulunur ama iyi birşey bulamazsın. Kulakiçilerde ilk basamak her zaman için Ep630'dur. İkinci el bölümünde ucuz fiyatlara bulabilirsin.
pekı nasıl bir kulaklık almak gerekır , sesi dışarıya vermeyen. hangi modellere bakmalıyım. ve forumdan kimden alabilirim.
Kulakiçi arıyorsan Cx200 ve Ep630 en ucuz kulaklıklardır. İkisinden birini alabilirsin. İlk defa kulakiçi kullanan biri için çok iyi bir seçim olur.
Forumda birçok ilan var. Özellikle Ep630 ilanı. Birisiyle konuş anlaş.
düz kulaklıklarda bence fiyat ve performans olarak en iyisi creative ep-480.. piyasada 25tl civarı
ep 630 için bir arkadaşla görüşüyorum bakalım. teşekkürler
evt philps ten sasma
forumdan bir arkadaştan cx 300 alıyorum karar verdim.
Hayirli olsun kulakligin. Begenirsin Insallah.
teşekkür ederim , sagolasın ;)
kaça alıyorsun hypnosse ? 2.el mi?
sıfır cx300 alıyorum fusemcim 55tl.
quote:
Orijinalden alıntı: hypnosse
oo hayırlı olsun, fiyat / performans
bir türlü karar veremiyorum. sennheiser'ın garantisi nasıl oluyor? yani hangi konular garanti kapsamında yer alıyor? metan'ın servisi iyi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
Orijinalden alıntı: hypnosse
oo hayırlı olsun, fiyat / performans
sagolasın teşekkür ettim
Cx 300'ü bilmem ama, Yozgat Meydanı-Ankara'daki Media Markt'da denemek istedim Cx 500 modelini. Silikonlardan en ufağı takılıydı yani biraz daha hijyenik olsun diye yada takıla takıla silikonları kayboldu diye en ufağı takılıydı sanırım. Yada adamlar kendininkileri kayboldu diye çalmışlardır. Laptop kısmındaki eksik tuşlu laptoplarda olduğu gibi
Bir de yüz tane kulaklık bağlanmış bir iPod Nano'ya. Yani ses kaybı hat safhada, cızırtılı falan, ne diye böyle denemeye izi veriyorlar ki? Ben Sennheiser yetkilisi olsam kesinlikle izin vermem buna. Kulaklığı kötü pazarlıyorlar kesinlikle. Bir de üzerine fiyat yazılmış, 170 lira. Hani pek anlamayan olsa ve dinlediği ses ile karşılaştırsa fiyatını büyük hayal kırıklığı yaşar. Hayatta o parayı da vermez. Ne kadar amatörce yapılıyor bu işler. Kayıpsız bir dağıtıcı mutlaka vardır. Devreli şemalı falan. Onu kullansalar, adam gibi denetseler şu kulaklıkları daha çok kazanacaklar ya, işte..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme