Havit H2230D kulaklık aldım, fakat kulaklık tek jak girişine sahip olduğu için mikrofonu bir türlü çalıştıramıyordum. Çoklayıcı almak gerekiyor dediler aldım. Az önce çoklayıcı elime ulaştı fakat mikrofon hala çalışmadığı gibi kulaklığın sesi de minimum seviyeye düştü, sesi fule çeksem bile çok az ses geliyor. Moralim aşırı bozuk, ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Aldığım çoklayıcı bu. Edit: Az önce kulaklık jakını çoklayıcının yarısına gelecek şekilde taktım ve kulaklığın sesinde hiçbir problem kalmadı. Fakat mikrofonu ağzıma sokmama rağmen çok az ve çok boğuk bir ses geldiği gibi arka planda çalan şarkıların sesini çok yüksek seviyede alıyor. Discord da arkadaşım benim sesimi duyamazken dinlediğim şarkıyı kusursuz bir şekilde duydu. :( www.n11.com Frisby Fa-6624Acv2 3 5Mm Stereo E 4Pin 3 5Mmstereo Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/frisby-fa-6624acv2-3-5mm-stereo-e-4pin-3-5mmstereo-3313113?magaza=ligorin< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoIaire Of Astora -- 10 Haziran 2024; 14:11:20 > |
Bildirim