Bildirim
Kulaklık İçin Öneri İstiyorum!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
üzerine biraz daha koyabilirseniz cx-400 veya cx-300 ben cx-400 kullanıyorum.. -
Al bir creative kulaklık yeter hacı.O kadar para bayılma...Yada para bol diyorsan alıcaksın yine creativlerin kafaya takılanların dan al.Bassları falan hiç geçmiyor herşey olduğu gibi -
Bu önerdiklerinizin birde fiyatlarına değinseniz :D -
Eğer daha fazla çıkamam dersen Creative Ep630 45 lira..Gerçekten bassları cok güzel ve verdigin fiyatı hakediyor..20-30 daha eklerseniz Sennheiser Cx300 alabilirsiniz o da 90 lira -
cx-300 60 ytlye aldım 1 hafta kadar önce -
quote:
Orjinalden alıntı: reos
üzerine biraz daha koyabilirseniz cx-400 veya cx-300 ben cx-400 kullanıyorum..
cx-400 öneririm ben kullanıyorum
-
Sony Ericsson Walkman telefon kulaklığı (Toptacıda orijinal 8 YTL)
El yapımı uzatma kablosu (3 YTL)
Sennheiser kalitesinde kulaklığı 11 YTL mal edip müzik dinlemenin keyfi PAHA BİÇİLEMEZ -
İpod Touch sahibiyim.Ses kalitesi benim için oldukça önemli bass ağırlıklı şarkıları dinliyorum.
Bass'ları en kaliteli şekilde veren kulak içi olmayan.Tabiri caizse standart tipte olan kulaklıklar nelerdir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 30 Eylül 2008; 17:37:47 > -
quote:
Orjinalden alıntı: command_4
Sony Ericsson Walkman telefon kulaklığı (Toptacıda orijinal 8 YTL)
El yapımı uzatma kablosu (3 YTL)
Sennheiser kalitesinde kulaklığı 11 YTL mal edip müzik dinlemenin keyfi PAHA BİÇİLEMEZ
Güleyim mi ya?
Güleyim güleyim...
Evet, en iyisi gülmek...
Kulspruta kulakiçi olmayanlardan bass açısından tam verim alabilmen cidden çok zor bir iş, ama sennheiser önerebilirim yine, philips falan da deneyebilirsin...Kendi sitesinde var 1-2 model sennheiser'ın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X