Şimdi Ara

Kulaklık için tavsiye max 150 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende iphone 5s var içinden earpodlar çıktı fakat sesi çok düşük geliyor bana daha yüksek ses veren bi kulaklık istiyorum. Sennheiser cx200 Street II düşünüyorum fiyatı 79 tl sizce earpods dan daha yüksek vedaha kataliteli ses verirmi yoksa başka modelleremi bakmalıyım?

• cx200 tabiki earpodsdan iyi ama önerim forumdan cks77 alman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

cx200 tabiki earpodsdan iyi ama önerim forumdan cks77 alman

cks nin tasarımını hiç beğenmiyorum peki earpods varken 79 tl verip cx 200 II almaya değermi
  • cx200 bence fiyatını haketmiyor bi diğer önerim 2.el bölümünü takip etmen mesela 150 tlye beats tour vardı
  • quote:

cx200 bence fiyatını haketmiyor bi diğer önerim 2.el bölümünü takip etmen mesela 150 tlye beats tour vardı

beats tour tasarımını beğenmiyorum 250 tl ye sıfır beats urbeats var ama 250 tl verilirmi orası var
  • Gözümü karartıp aldım ben bi studio bi urbeats memnunum yani özelliklede urbeatsden eski kulaklıgımı takamıyorum. Eski kulaklıgım denondu hala köşede duruyor bana göre cx200le nerdeyse aynı seviyede denon 40 liraya falan gelmişti
  • quote:

Gözümü karartıp aldım ben bi studio bi urbeats memnunum yani özelliklede urbeatsden eski kulaklıgımı takamıyorum. Eski kulaklıgım denondu hala köşede duruyor bana göre cx200le nerdeyse aynı seviyede denon 40 liraya falan gelmişti

beats mutlaka güzeldir ama çok pahalı 79 tl ye cx200 uygun ama earpods dan daha fazla ses vermesse hayal kırıklığına uğrarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • d&rda indirmde olan urbanearsada bak derim 50 lira
  • d&rda indirmde olan urbanearsada bak derim 50 lira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.