Arkadaşlar bende iphone 5s var içinden earpodlar çıktı fakat sesi çok düşük geliyor bana daha yüksek ses veren bi kulaklık istiyorum. Sennheiser cx200 Street II düşünüyorum fiyatı 79 tl sizce earpods dan daha yüksek vedaha kataliteli ses verirmi yoksa başka modelleremi bakmalıyım?
cx200 tabiki earpodsdan iyi ama önerim forumdan cks77 alman
quote:
Orijinalden alıntı: ssungur33
cx200 tabiki earpodsdan iyi ama önerim forumdan cks77 alman
cks nin tasarımını hiç beğenmiyorum peki earpods varken 79 tl verip cx 200 II almaya değermi
cx200 bence fiyatını haketmiyor bi diğer önerim 2.el bölümünü takip etmen mesela 150 tlye beats tour vardı
quote:
cx200 bence fiyatını haketmiyor bi diğer önerim 2.el bölümünü takip etmen mesela 150 tlye beats tour vardı
beats tour tasarımını beğenmiyorum 250 tl ye sıfır beats urbeats var ama 250 tl verilirmi orası var
Gözümü karartıp aldım ben bi studio bi urbeats memnunum yani özelliklede urbeatsden eski kulaklıgımı takamıyorum. Eski kulaklıgım denondu hala köşede duruyor bana göre cx200le nerdeyse aynı seviyede denon 40 liraya falan gelmişti
quote:
Gözümü karartıp aldım ben bi studio bi urbeats memnunum yani özelliklede urbeatsden eski kulaklıgımı takamıyorum. Eski kulaklıgım denondu hala köşede duruyor bana göre cx200le nerdeyse aynı seviyede denon 40 liraya falan gelmişti
beats mutlaka güzeldir ama çok pahalı 79 tl ye cx200 uygun ama earpods dan daha fazla ses vermesse hayal kırıklığına uğrarım