Bildirim
Kulaklık ile alakalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar. Ben sadece bir dönem tek kulakta geçici bir sağırlık geçirmiştim, ve hakikaten oyun oynarken ceremesini az çok çekmiştim. Sizdeki sorun kalıcıysa büyük geçmiş olsun, ne diyeyim.
Tahmin ediyorumki, işitme sorunu olanlar için bir taraftan direk kemiğe titreşim vererek en azından kısmen sinyal gönderebilen 'kulaklık' aparatları belkide yapılabilir. Hastanelerdeki işitme testlerinde kullanılan o kulak altındaki dokuya yaslanan aletler ile aynı prensipte olurlar herhalde. Lakin tüketici piyasasında böyle bir seçeneğin sunulduğunu daha hiç görmedim veya duymadım. Eğer varsa bile büyük ihtimalle çok nadir ve az talepte olan birşeydir, Türkiye'de bulunmasına pek ihtimal vermiyorum.
Sorununuza tam çözüm değil, ama alternatif olarak, yurtdışında sadece tek kulağından işitenler için tek parça 'stereo' kulaklıklar imal eden bir şirket buldum. Anladığım kadarıyla bu tek parça kulaklık, her iki kanaldan gelen sesi tek çıkışa yönlendirip, sağlam kulağınızdan iki kanalıda aynı anda dinlemenizi sağlıyor. 3D oyunlarda yön kestirmekte bir işe yaramaz tabii, ama en azından hususi olarak müzik dinlerken sadece sol kanala mahrum kalmaktan kurtarır.www.scansound.comSingle-Ear 1-BUD headphone stereo sound for one earpiece worn on either earhttps://www.scansound.com/headphones/1-ear-headphone
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X