Şimdi Ara

Kulaklık kulağımda durmuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
59.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yararlı olacaksa, ben iphone kulaklığı aldım, ve çok memnunum. Kulağımda duran tek kulaklık diyebilirim, ses kalitesi de iyi. Herkese tavsiye ederim.
  • Eski tip kulaklık için silikon uç satan yer biliyormusunuz.tercihen izmir.
    Bendeki kulaklık
    www.hepsiburada.com
    Kulak İçi Kulaklık Fiyatları ve Modelleri - Hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/phlips-she1355-mikrofonlu-siyah-kulakici-kulaklik-p-BD802867

Olmasını istediğim
    www.gununfirsati.com
    404! Aradığınız Sayfa Bulunamıyor
    http://www.gununfirsati.com/urun.php?no=45712&ad=sony-mdr-ed-21-kulak-ici-kulaklik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al bir hortta benden gece gece sinir oldum piston 1 kulaklıkta 3 tane silikon denedim durmuyor. Urbanears vardı o da durmuyor. Kafa üstü Bluetooth kulaklık almak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şimdi kulaklık alacağım hoşuma gidenlerin hepsi silikon uçlu ama hiçbiri kulağımda durmuyor
  • Benim de iPhone telefonun yanında gelen kulaklık var. O durmuyor. Ondan uzun süre önce senheiser cx 200 vardı kulak içi bir sürü kulaklık vardı hiçbiri durmuyor, koca kulaklıkla gezmek zorunda kalıyorum kulaklık rahatsız etmiyor ama saçlarımı bozuyor. O kadar tarıyorum fönlüyorum kulaklık hemen bozuyor o yüzden kulak içi kullanmak istiyorum okulda dışarıda. Var mı önerisi olan?
  • Bende de aynı sorun vardı. Kulaklıkları yönlerine göre ters taktım. Solu sağa, sağı sola taktım, hiç çıkmıyor bu şekilde. Ama modele göre değişebilir tabiii ki. Yine de bu şekilde de bir deneyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.