Şimdi Ara

KULAKLIK Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, şimdi ben kendime hem telefonda ve bilgisayar da müzik dinlemek, film izlemek ve oyun oynamak için güzel 7.1 Surround bir kulaklık almak istiyorum. Araştırıp ve karar veremediğim bir kaç ürün var bunlar; Logitech G633, Logitech G433, Razer Kraken V2 7.1 yada Asus Strix Pro. Mesala Logitech G433 kırmızı rengine bayıldım hem çok güzel duruyor yani dışarıda bile kullanmak için bide her platforma uygunluğu da var. Yani kafamda özellikle onu almak var ama kalitesinden emin değilim. Özellile diğerleri mesala telefon da kullanılıyor mu bilmiyorum, internette bulamadım. Bunlar arasında sizce herşey de dediğim gibi kullanabileceğim, en kaliteli ve en iyi ses deneyimi sunan kulaklık sizce hangisi ? Bu arada aralarından birini kullanan varsa onların deneyimlerini de merak ediyorum, yani paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden yardımcı olup, fikrini belirtecek tüm arkadaşlara teşekkürler.. İyi günler!

• ...................
  • ........................
  • Hiç yardım edecek yok mu ya ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ürün de iyi kağıt üstünde, kullanan birileri yazarsa bende düşünmekteyim g633, iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erso81

4 ürün de iyi kağıt üstünde, kullanan birileri yazarsa bende düşünmekteyim g633, iyi forumlar.

Bro hepsiburada' da en uzun gece indirimi bitmeden SİYAH RENK G433 aldım. Neredeeyse 100 TL daha ucuza aldım. Zaten en şık, en güzel, her yerde, her durumda kullanabileceğim G433' dü yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Kağan -- 23 Aralık 2017; 11:54:41 >
  • Bende dün gece artic 3 aldım mediamarkt tan 275 tl en uzun gece indirimi ile, sizede hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.