Kulaklık almayı düşünüyorum Counter Strike: Global Offensive oynayacağım ağırlıklı olarak acaba 250TL civarı önerebileceğiniz kulaklık var mı? Jamesdonkey karşıma çıktı internette gezinirken aranızdan kullanmış olan var mı? 710 711 712 modellerini
Aga donanim haberin gazladigi urunlerden gamepower mihawk aldim
GittiGidiyor
Gamepower Mihawk 7.1 RGB Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Indirim koduyla 237e geldi rgb ozelligi de var (ledli isiklandirma) youtube da tanitim videosuda var onuda bulamazsan atarim ben 1 hafta arastirdim tip ve fiyat performans olarak bunu sevdim azcikta kafa buyuk ondan
İkisi arasında pek bir fiyat farkı yok hatta james donkey fiyat olarak daha pahalı ama 30 nisana kadar indirimde gözüküyor. Bu durumda hangisini tercih etmem akılcıl olur?
Merhaba beni ASUS CERBERUS V2 BLUE Bassları gerçekten çok güzel... keza tizler de öyle. Mikrofon ayarlarını iyi yaptıktan sonra mikrofonun hiç bir olumsuz yanı yok.
erman.77E
kullanıcısına yanıt
Hocam birkaç yorum okudumda sesi dışarı çok fazla veriyormuş acaba öyle mi gerçekten? Kullanan birisi olarak yorumunuzu merak ettim.
Asus cerberus kulaklık uzun süredir kullandıgım bi modeliydi. artık tuf h3 kullanıyorum ama kullandıgım donem boyunca memnun kaldım.
www.hepsiburada.com
Asus Cerberus V2 Blue Oyuncu Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri