Şimdi Ara

Kulaklık önerisi bekliyorum max bütçe 700 civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

JBL T700BT

AKG Y500

Sennheiser HD 350BT

Jabra Elite 45h

Bu modeller arasında kaldım. Kulaküstü kulaklık olmalı. Progresif metal ağırlıklı müzik dinliyorum. Benim için en önemli unsur ses kalitesi. Hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan çivi -- 23 Aralık 2020; 21:7:57 >

• Uçan çivi kullanıcısına yanıt
    Kendim 1 sene akg y500 kullandım. 1 sene sonunda yastıkları rahatsız etmeye başladı. Ses olarak aşırı memnundum. Q20 incelemesi donanımhaber YouTube kanalında var. 700 civarına Sony whch710n var bir de değerlendirin derim.
  • Çok fazla bass aramadığım için amazondan 440TL'ye akg y500 almaya karar kıldım. Q20 ile arasında baya gidip geldim, incelemeler sonrası dinlediğim müzik tonlarını en iyi akg'nin yansıtacağı konusunda karar kıldım. Fiyat olarak da 440 liraya düşmesi baya ilgimi çekti. İkinci olarak da forumlarda anker q serilerinde tat kaçıran bir dip ses sorunundan bahsedilmiş, pek riske atmak istemedim.

Teslim sonrası kullanım tecrübelerimi yansıtırım buraya da. Keza forumlarda akg y500 konusunda pek bir inceleme bulamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan çivi -- 24 Aralık 2020; 17:28:45 >
  • Akg y55 iyi bir kulaklıktır. y550yse onun kadar olmasa da iyiler arasındadır. Güzel bir tercih yaptınız.

• Uçan çivi kullanıcısına yanıt
    Ses olarak bence q10nun önünde ki q10 için q20den iyi diyorlar. Ama kullanım rahatlığı bence çok düşük y500ün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.