Şimdi Ara

kulaklık önerisi ve shh 9501 hakkında yorumunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben kulaklık almak istiyorum aklımda bir marka var aslında philips shh 9501 ancak nokia xpress müzik için dizayn edildi falan yazıyor özelliklerde bende öyle bir telefon yok ben laptopumda ve mp3 playerımda kullanmak istiyorum ancak bir kaç sorum olacak:

birincisi kullanabilecek miyim

ikinci olarakta kafa bantlı kulaklık hiç satn alıp kullanmadım ama herhalde bu model kulak pişirmez değil mi?internet kafelerdekileri bilirsiniz

bir diğer sorum da, samsung jet marka telefonumla gelen kulaklığı mp3 playerımda ve bilgisayarda kullanamıyorum çünkü tuhaf bir cızırtı ve boğukluk söz konusu aynı durum bunda da olur mu??

önerileriniz olursa neden dinlemeyeyim

• kendi kendimi cevaplamak gibi olmasın ama gene philips in sh 3911 modeli de işimi görürse kendime öneriyorum birde bilgi sahibi arkadaşlar ikisini karşılaştırabilir misiniz eğer ikisinide kullanabileceksem sesi dışarı kaçırmayıp dış gürültüleri de içeri almayan ve kulaklarda pişik yapmayanını alayım ben arada fiyat farkı mevcut yalnız biraz sadece ses kalitesinden mi ki??
  • merhaba dilerseniz aşağıdaki linke bi göz atabilirsiniz ,,

http://forum.donanimhaber.com/m_41238954/tm.htm
  • kulak içi kulaklık kullandım telefonlarımda ama rahat hissedemiyorum, normal kulaklıklarda da ses yalıtımı sağlıklı olmuyor bu yüzden boyun veya kafa bantlı kulaklık düşünüyorum hemde çok kulaklık pert ettim sırf cebimde kulaklık kablodan ayrıldığı için..kafamda boynumda dursun ki bu sorun olmasın istiyorum ama fikrim değişirse hemen alırım sizden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.