Merhaba arkadaşlar bir sorunum var. Elimde bir taç şekli kafa bantlı bilgisayar kulaklığı var onu bilgisayara bağladığımda ses gayet duru ve güzel geliyor. Ama taç şeklinde kulaklıklar ağır olduğu için uzun süre kullanımda boyun ve baş ağrısı yapıyor. Bu soruna çözüm olması için nokia cep telefonumun kulak içi kulaklığını bilgisayara bağlıyorum o zaman ise ses çok kötü boğuk ve akustiksiz geliyor ama aynı kulak içi kulaklık telefonda ise mükemmel derecede ses veriyor. Arkadaşımın klasik eski tip mp3 çalar kulaklığıyla denediğimde ise ses gayet güzel geliyor. Yani kulaklıktan kulaklığa mı fark ediyor bu ses kulaklık alırken boğuk ses vermemesi? Cevap evet ise bana duru ve gerektiğinde bası hissettirebilecek alabileceğim sorun çıkarmayacak kulakiçi kulaklık önerebilir misiniz 25tlden fazla olmamak koşuluyla ? Bilgisayarım Toshiba Satellite L755-14D Ses yapılandırıcı olarak Smart Audio diye bir program kullanıyor, ayrıca dolby falan da var. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum, dikkat ettim ama yanlış yere veya önceden cevaplanmış bir konu açtıysam affola.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme