Bildirim
Kulaklık tamiri ssli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 kanalli yeni jack al , yapilisini buradan tarif ederiz
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
kardeşim bende kulaklıgımı tamir etmek istiyorum evde bir tane dandik ses sistemi vardı 2 tane speaker dan oluşuyordu jack alıp 2 speakeri tek jackta toplamayı başardım ama kulaklık olmuyor 1.si içinden çıkan kablolar çok ince sanırım yalıtkanı tam kaldıramadım lehim tutmadı birde çok kablo çıktı hangisi nereye baştan bir anlatırmısın bana ? mümkünse ss veya video olursa çok iyi olur. şimdiden teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Hocam babama verdim fabrikada göstermiş elektrikçilerede yakarız demişler
Kulaklık jakının kalitesine de dikkat etmeliyiz. Jak telefona girecekse ekstradan dikkat etmeliyiz. Kalitesiz jaklarda jakın bölmeleri arasında hizasızlık, boşluk oluyor. Böyle bir jakı telefona taktığınızda telefonun girişindeki ince narin pinleri yamultabilmektedir. Tabii düşük kaliteli jakta ses kalitesi de düşük olacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AdmGdk
Kulaklık jakının kalitesine de dikkat etmeliyiz. Jak telefona girecekse ekstradan dikkat etmeliyiz. Kalitesiz jaklarda jakın bölmeleri arasında hizasızlık, boşluk oluyor. Böyle bir jakı telefona taktığınızda telefonun girişindeki ince narin pinleri yamultabilmektedir. Tabii düşük kaliteli jakta ses kalitesi de düşük olacaktır.
dediklerinize %1000000000 katiliyorum
Eskişehirdeki tüm elektronikçileri dolaştım hep koca koca jaklar var telefon için yok maalesef nerden temin edebilirim internetten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X