Şimdi Ara

Kulaklık tamiri yapabilecek? Resimli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
14.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kadıkoyde Müslüm Usta var sormak gerekli ...kablo kopmasını vs halleder..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka4411

quote:

Orijinalden alıntı: selimtokgoz

Ankara'da kulaklık lehimleyebilecek elektronikçi bilen var mı? 250 liralık kulaklığımın teli koptu, bilen yardımcı olsun lütfen.

aynen ben de ariyorum ankarada tamirci. bnm de 250 liralik akg k430 un kablosu koptu

+1

Sennheiser HD202'm az önce gitti. Daha önce lehim yapmışlığım çok hatta fön makinesindeki temassızlığı lehimlemiştim ancak bu kulaklık kabloları bi değişik. 100 liralık kulaklık olunca da kurcalamaya çekiniyorum biraz. Kesin şu yapar denen bir yer varsa parasını verip yaptıralım.

Bi Konya sokak'a uğrasak mı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

quote:

quote:

Ankara'da kulaklık lehimleyebilecek elektronikçi bilen var mı? 250 liralık kulaklığımın teli koptu, bilen yardımcı olsun lütfen.

aynen ben de ariyorum ankarada tamirci. bnm de 250 liralik akg k430 un kablosu koptu

+1

Sennheiser HD202'm az önce gitti. Daha önce lehim yapmışlığım çok hatta fön makinesindeki temassızlığı lehimlemiştim ancak bu kulaklık kabloları bi değişik. 100 liralık kulaklık olunca da kurcalamaya çekiniyorum biraz. Kesin şu yapar denen bir yer varsa parasını verip yaptıralım.

bende Ankaradayım CREATIVE SB Arena Surround USB vardı ben kendim yapmıştım tabi cok ince kabloysa zor o iş konya sokağa bende gittim adamlar pek anlamıyor fiyatda sallıyorlar bu işler ince arkadaşlar isterseniz bana sorunlu olan yerleri pm atın bir kaç tanıdık var onlara gösteriyim faydamız olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

quote:

Orijinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

quote:

quote:

+1

bende Ankaradayım CREATIVE SB Arena Surround USB vardı ben kendim yapmıştım tabi cok ince kabloysa zor o iş konya sokağa bende gittim adamlar pek anlamıyor fiyatda sallıyorlar bu işler ince arkadaşlar isterseniz bana sorunlu olan yerleri pm atın bir kaç tanıdık var onlara gösteriyim faydamız olsun

PM attım

• Peki arkadaşlar İstanbul sınırları içerisinde Beats kulakiçi kulaklığı yapabilecek bir yer bilen var mı acaba?
  • Konya sokakta adama geçirmeye çalışıyorlar bıldiğin. ben televizyon tamiri yapan bir yere göndermişlerdi oradaki esnaf,fena değildi
  • akjed kullanıcısına yanıt
    Yerı tarif edebilir misin hocam?
  • Fotoğrafar açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Ankara pasajı var 3. katta merdivenlerin sağında olması lazım hala duruyorsa
    Artık kendim yapmaya başladığım için pek uğramıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: akjed

quote:

Neredesin hocam senınle bir görüşelim o zaman. Sennheiser cx300 un 2 kulaklık bağlantı noktasındakı plastıkten dolayı ses problemım mevcut.. Çözebilir miyiz bunu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akjed

quote:

Neredesin hocam senınle bir görüşelim o zaman. Sennheiser cx300 un 2 kulaklık bağlantı noktasındakı plastıkten dolayı ses problemım mevcut.. Çözebilir miyiz bunu?

Pm attım
  • Benimde kulaklığımin kablosu koptu 2 3 tane kablosu koptu elimde lehim makinasi yok telefonucuta götursem yaparlarmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah Nur kullanıcısına yanıt
    Bluetooth kulakligimin kablosu koptu 2 3tane lehim makinasi olmadi icin telefonucuya götursem yaparmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.