Yeni aldım kulaklık yere düştükten sonra çalışmamakta bu konuda yardımcı olabilecek veya tamir ettirebileceğim yer bilen var mı ? Yardımlarını bekliyorum. Arzalı kulaklık modelini aşağıdaki linkten göre bilirsiniz.
genelde hoparlore gelen kablonun kopmasından kaynaklanıyor çok ince bir kablo geliyor. öncelikle ses ayar bölümünü açıp bakın kopmus kablo warmı diye yok ise kulaklıgın süngerlerini cevirerek yada kanırtma yöntemiyle kibarca cıkarın altında vidalar var onlarıda sökün kopan kablo varsa lehimleyin. garantisi varsa hiç ellemeyin. lehimlemeden anlamıyorsanızda hiç ellemeyin
Teşekkür ederim.
Hocam ses gelen bölüm açıp baktım ve kopan kablolar var. Herhangi bir temas ettirmemde ses gelmemekte sanırım bir ölçüm aletiyle lehimlenmesi gerekmekte ve bu konuda hiç bilgim yok...
ozaman etrafında tv tamircisi falan var ise ona götüreceksin rica ediceksin eğer iyi biriyse yapar sende anlamıyorsan çok zor işin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme